Yandex Metrica

Terim'den taraftarını sevindirecek açıklama! "Şampiyonluk..."

Terim'den taraftarını sevindirecek açıklama! "Şampiyonluk..."

Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSYİAD)'ın düzenlediği iftar yemeğine katılan Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, şampiyonluk yolunda takıma ve Okan Buruk'a güvendiğini belirtti.

Spor

23.01.2024, 20:39

Galatasaray ailesini buluşturan iftardan Teknik Direktör Okan Buruk’a tam destek çıktı. 1905 Galatasaraylı İş İnsanları Derneği’nin (GSYİAD) önceki gün düzenlediği iftara sarı-kırmızılı camia geniş katılım göstermişti. Geceye katılan kulübün efsane ismi Fatih Terim’in, Başkan Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’la yan yana oturması sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

"ŞAMPİYONLUK DERBİYE KALMAZ"

Basında çıkan haberlere göre Fatih Terim’e salonda ilgi çok fazlaydı. Terim, uzun zamandır etkinlikler de görünmüyordu. Sarı-kırmızılı kulübün efsane hocasından iftarda şuanki çalıştırıcısı ve eski öğrencisi Okan Buruk’a morel verdi. Terim’in masadaki sohbette eski öğrencisine destek verdiği belirtildi. Okan hocayı başarılı bulduğunu söyleyen Fatih Terim’in futbol ekonomisi üzerine de değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi.

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

"BU SENE HER AY BİZİM"

Başkan Dursun Aydın Özbek, “Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nin geleneksel iftarında yine buradayız. Galatasaray camiası burada toplanıyor, görüşme fırsatı buluyor. Bu organizasyondan dolayı sevgili İbrahim Başkana teşekkür ediyorum. Buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Yaşadığımız deprem sonrasında yaraları sarmaya çalışsak da bu acılar kalıcı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan tekrar rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifa diliyorum. Bu mukaddes ayda insanlar hem kendilerini dinliyorlar hem de bu ayın güzelliklerini birlikte paylaşıyorlar. Dolayısıyla iftarda buluşmak da ayrı bir zevk. Burada tüm Galatasaraylılarla keyifli bir akşam olacağını düşünüyorum. Bu sene her ay bizim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading