Yandex Metrica
SON DAKİKA
Terim başkan oluyor: O takımı satın alacak!

Terim başkan oluyor: O takımı satın alacak!

Türk Futbolu'nun ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Fatih Terim'in yeni bir maceraya açılarak kulüp sahibi olacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 20:38

Galatasaray'da dönemin başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen ve yurt dışından gelen teklifleri reddederek takım çalıştırmayı düşünmeyen Fatih Terim cephesinde ilginç iddialar dolaşıyor. İddialara göre 69 yaşındaki çalıştırıcının 1. Lig'e yeni yükselen Bodrumspor'u satın almak istediği iddia edildi. Bodrumspor'un mevcut başkanı ise Antalyaspor'un eski başkanı olan Ali Şafak Öztürk.

Girişimler başladı! Fatih Terim 1. Lig ekibini satın alıyor - Tüm Spor  Haber Futbol

A Milli Takım fena dağıldı: Avusturya'ya 6 gollü tarihi mağlubiyet Haberi Görüntüle

ARTIK BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

Terim'in yakın çevresi deneyimli çalıştırıcının artık teknik direktör değil başkan olmayı istediğini belirtti. Buna göre Terim, yazlığı olan Bodrum'un 1. Lig'de ki ekibi Bodrumspor için girişimlere başladı. Spor Toto 1. Lig'de 27 maçta topladığı 42 puanla 7. sırada yer alan Bodrumspor, play-off potasında yer alıyor. Maçlarını 5 bin kapasiteli Bodrum İlçe Stadyumu'nda oynayan Yeşil-Beyazlılar'ın başkanlığı Rıza Karakaya yapıyor.

Trabzonspor'da Fatih Terim sesleri! Canlı yayın yaparak duyurdu,  taraftarlar hayret içinde...Trabzonspor

Alperen Şengün'e çılgın teklif! Houston Rockets takımı onun üzerinden kuracak Haberi Görüntüle

ADI TRABZONSPOR İLE ANILIYOR

ismi son dönemde birçok kulüple anılan Fatih Terim'in son olarak Trabzonspor'un gündemine geldiği iddia edilmişti. Karadeniz ekibinin yeni başkanı Ertuğrul Doğan'ın deneyimli hoca ile çalışmak istediği gündeme düşmüştü

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading