Yandex Metrica

Tenis dünyası şokta! Ashleigh Barty 25 yaşında emekli oldu! Avustralyalı yıldız neden bıraktığını açıkladı

Tenis dünyası şokta! Ashleigh Barty 25 yaşında emekli oldu! Avustralyalı yıldız neden bıraktığını açıkladı

Son dakika haberleri... Avustralyalı yıldız tenisçi Ashleigh Barty, sürpriz bir karar alarak profesyonel kariyerine son verdiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:01

Yeni sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na kupayla başlayan  Ashleigh Barty tenisi bıraktı.

Instahram hesabından açıklama yapan 25 yaşındaki sporcu, "Tenisi bıraktığımı açıkladığım bugün benim için zor ve duygu dolu. Bu sporun bana verdiği her şey için çok müteşekkirim, gururlu ve tatmin olmuş şekilde ayrılıyorum. Bu yolda beni destekleyen herkese teşekkür ederim, yaşam boyu birlikte oluşturduğumuz anılar için her zaman minnettar olacağım." ifadelerini kullandı.

Devam etmek istemediğini belirten Barty, "Fiziksel ve duygusal olarak itici bir gücüm, isteğim bulunmuyor. Bu güzel spor için elimden gelen her şeyi yaptım." dedi.

29 Ocak 2022'de oynanan Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda ABD'li Danielle Collins'i 6-3, 7-6'lık setler sonucu 2-0 yenerek şampiyon olan Barty, Chris O'Neal'ın 1978'deki zaferinden bu yana Avustralya Açık'ı kazanan ilk Avustralyalı kadın tenisçi olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading