Yandex Metrica

Teksas grubundan TFF'ye sert tepki! "Başka kapıya"

Teksas grubundan TFF'ye sert tepki! "Başka kapıya"

Bursaspor taraftar grubu Teksas, Türkiye'nin 28 Mart'ta Timsah Arena'da oynayacağı Hırvatistan maçında tribünlerde yer almayacaklarını duyurdu. Grup, TFF için de tepki içeren bildiri yayınladı.

Spor

06.03.2024, 12:47

2. Lig ekibi Bursaspor'un taraftar grubu Teksas , Bursa'da oynanacak olan Türkiye Hırvatistan mücadelesine gitmeyeceklerini açıkladı. Teksas, kararın gerekçesi, Amedspor maçındaki saldırılar sebebiyle kulübe verilen ceza olarak gösterildi, TFF'nin işbirliği talebi için "Başka kapıya" ifadelerini kullandı.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

TEKSAS İLE TFF ARASINDA NE OLMUŞTU?

5 Mart tarihinde oynanan Bursaspor-Amedspor maçında ırkçı saldırı yaşandı. Maçtan önceki gece Amedsporlu futbolcuların kaldığı otelin önünde başlayan olaylar maç sırasında da devam etti. Amedsporlu futbolculara saldırıldığı ve sahaya birçok yabancı madde atıldığı maç birçok kez durdu. Tribünlerde, faili meçhul cinayetlerle özdeşleşen 'Beyaz Toros' ve 'Yeşil' posterleri açıldı. Irkçı saldırıların ardından Bursaspor'a 9 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Tribünlerde yer alan ve olaylara karıştığı tespit edilen bazı kişiler hakkında gözaltı işlemleri uygulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading