Yandex Metrica

Teknik Direktör Abdullah Avcı: Sahada gözlerim o futbolcuyu aradı

Teknik Direktör Abdullah Avcı: Sahada gözlerim o futbolcuyu aradı

Son dakika haberi... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasından sonra seyirci desteğiyle direncinin arttığını, maç boyunca orta alanda Hamsik'in eksikliğini hissettiklerini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 18:55

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, pas şiddetini ayarlamada ve son vuruşlarda eksik kaldıklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, kazanmak için geldiklerini ve buna uygun bir kadroyla sahaya çıktıklarını belirtti.

Öne geçtiklerini ve gördükleri kırmızı kartın ardından rakibin direncinin arttığını ifade eden Avcı, "Her şeyden önce kazanmayı planladık, ona uygun ofansif bir kadroyla başladık. Öne geçtik, rakibin kırmızı kartı oldu. Bir eksik oyun her zaman zordur. Seyirciyle rakibin direnci arttı. Geçiş oyunlarını ya sonuçlandıracaksın ya da sete döneceksin. İlk yarıdaki oyun bizi biraz yordu. Rakibin karşılamasına göre stoperlerden birini opsiyonda kullanıp ona mesafe kat ettirmek istiyorduk. Bu tür oyunlarda pasın şiddetini iyi ayarlamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

HEP DAHA İYİSİNİ İSTİYORUZ

Ligi domine eden bir takım olduklarını hatırlatan Avcı, "Rakip duran toptan pozisyon arıyordu ve onu iyi kullandı. Maçın başından sonuna kadar kazanmayı düşündük. Ligin bitmesine 10 hafta kaldı. İkincisiyle 15, üçüncüsüyle 20 puan farkımız var. Çok oyuncu yokluğundan konuşmam ama bugün Hamsik olsaydı merkezde oyunun akışı hızlı olabilirdi. Bugün onu gözlerim aradı oyun içinde. Zaman zaman memnun olduğum bir müsabakaydı. Hep daha iyisini istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyor, Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Avcı, Fenerbahçe'nin kendilerine baskı yapamadığını, iyi savunma yaptığını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading