Yandex Metrica

Teklif veto yiyince düğmeye basıldı! Galatasaray'a transferi efsane isim yapacak

Teklif veto yiyince düğmeye basıldı! Galatasaray'a transferi efsane isim yapacak

Son dakika haberleri... Galatasaray, Brezilya'nın Bragantino takımının formasını giyen 26 yaşındaki Leo Ortiz için teklif yaptı. İlk teklif kabul edilmeyince devreye efsane isim girecek.

Spor

23.01.2024, 19:42

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Bragantino takımında forma giyen stoper oyuncusu Leo Ortiz için tanıdık bir ismi devreye sokacak.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

İLK TEKLİF KABUL EDİLMEDİ

Sarı-Kırmızılılar, Bragantino takımında forma giyen stoper oyuncusu Leo Ortiz için ilk teklifini yaptı. Brezilya ekibi ilk teklifi geri çevirdi ancak Galatasaray'ın ikinci bir teklifle Bragantino'nun kapısını çalacağı iddia edildi. 

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

TAFFAREL DEVREYE GİRDİ

Galatasaray, efsane Brezilyalı kalecisi Claudio Taffarel'e bu transferi bitirmesi için talimat verdi. Transferde oyuncunun vatandaşı olan Taffarel'in de çalışmalara dahil olacağı bildirildi. 

Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Cimbom Pendikspor'a cezayı farklı kesti: Icardi, Kerem, Mertens, Abdülkerim... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

26 yaşındaki oyuncunun takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Leo Ortiz geçtiğimiz sezon 34 resmi maçta görev alırken; takımına 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading