Yandex Metrica

TBF Kadınlar Basketbol Süper Ligi 'Nilay Aydoğan Sezonu' adını taşıyacak

TBF Kadınlar Basketbol Süper Ligi 'Nilay Aydoğan Sezonu' adını taşıyacak

Türkiye Basketbol Federasyonu, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde kalan haftaların ‘2022-2023 Nilay Aydoğan Sezonu’ olarak oynatılmasına karar verdi.

Spor

23.01.2024, 22:19

'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden Nilay Aydoğan'ın ismi ölümsüzleştiriliyor. TBFnin aldığı karar doğrultusunda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2022-2023 sezonunun kalan bölümü, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan'ın ismiyle oynanacak.

İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... İbrahim Üzülmez'den Galatasaray cevabı: Gelecek haftaki maçta... Haberi Görüntüle

TBF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada: ''ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonuna; merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve tüm ülkemizi derinden etkileyen depremde hayatını kaybeden milli basketbolcumuz Nilay Aydoğan’ın ismi verildi. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu almış olduğu karar neticesinde, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde kalan haftaların ‘2022-2023 Nilay Aydoğan Sezonu’ olarak oynatılmasına karar vermiştir. Bu vesileyle Türkiye Basketbol Federasyonu olarak bir kez daha güler yüzü, mücadelesi ve duruşuyla bütün herkesin takdirini kazanan Nilay Aydoğan’a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading