Yandex Metrica

Tarihin en büyük transferi! Lacazette İstanbul'a geliyor

Tarihin en büyük transferi! Lacazette İstanbul'a geliyor

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Arsenal ile sözleşmesi sona eren Fransız forvet Alexander Lacazette'nin peşine düştü.

Spor

23.01.2024, 19:19

Görevinin 5.senesinde şampiyonluk hedefleyen Ali Koç, Fenerbahçe için kesenin ağzını açacak.

Teknik direktörlüğe Jorge Jesus'u getirmek için büyük çaba sarf eden Koç, İngiltere Premier Lig'de Arsenal formasını terleten Alexander Lacazette için kolları sıvadı.

İngiliz ekibinin yeni kontrat önermediği 30 yaşındaki golcünün kendisine gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Kariyerinin son dönemlerine yaklaştığı için en az 3 senelik sözleşme talep eden milli oyuncu, yıllık 4.5 milyon Euro maaş karşılığında Süper Lig'de forma giyebileceğini bildirdi.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TRANSFERDE ATAĞA KALKTI

Daha önce alınan forvet oyuncularının performansından memnun olmayan Fenerbahçe, bu kez dünyaca ünlü golcü için keseyi açacak.

2018-2019 sezonundan bu yana Fenerbahçe'de başkanlık görevini üstlenen ve kupa kazandıramadığı için büyük eleştiriler alan Ali Koç'un Lacazette'yi kadroya katarak yeni sezona iddialı başlamak istediği öğrenildi.

Bu sezon Premier Lig'de 30 maça çıkan Fransız forvet, sadece 4 gol attı.

Lacazette, 2017 yaz transfer döneminde Lyon'dan Arsenal'e 53 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading