Yandex Metrica

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş: Bana yalvardılar

Tarihi hezimet sonrası Şenol Güneş: Bana yalvardılar

Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takım'ımız Hollanda ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz Hollanda karşısında 6-1 kaybederek liderliği kaptırdı ve 3. sıraya düştü. Mücadelenin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:56

Teknik adam Şenol Güneş’in açıklamalarında öne çıkanlar şu şekilde:

“Bizim için hem skor, hem de oyun açısından çok kötü bir gece oldu. Seçimlerim yanlış oldu.

Daha iyi oynayabilirdik ama başaramadık. Farklı skordan şöyle yapsak demek doğru değil. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bir hayalimiz vardı. Dünya Kupası'na gitme şansımız hala var, lider olarak devam etmemiz gerekiyordu ve o yüzden çok üzgünüm.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

“BUNUN SORUMLUSU BENİM”

Taraftarın hakkımda söylediklerini, kamuoyunda yazılanları saygıyla karşılıyorum. Bunun sorumlusu benim.

Avantaj Hollanda'da şu an. İnsanlar hayalleri için yaşar. Bizim hayallerimiz de başarılı olup mutluluğu paylaşmaktı. Şu anda onu yaşayan kişi değilim.

Saha içindeki başarısızlıkta sorumlu benim. Şahsımla ilgili eleştirileri normal karşılıyorum. Maçı kaybettiğimiz için tüm milletimiz üzgün. Ancak öyle bir yere geldik ki başarısızlığım beklendiği, istendiği bir iklim de var.

Yanılıyorsam, hata da benimdir. Bunu oyuncuya yüklemeyi doğru bulmam. Üzgünüm çünkü bu işe başlarken zor şartlarda, herkesin isteğiyle geldim. Ekonomiyle başlayan, duygusal yarışmayla, artık şeytani bir düzen var... Ben buna alet oldum. Şeytani düzeni bozamadım.

Benim, oyuncularımı korumaya ihtiyacım var, onların beni değil. Ben, ülkem ve takım için en doğru olanı yapabileceğimi biliyorum.”

Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Haberi Görüntüle

“BANA YALVARDILAR”

Güneş, “Ben bir düşünce devrimi olsun isterim. Ben gelirken yalvararak gelmedim, sevinerek geldim ama bana yalvardıklarını düşünüyorum.” diye konuştu.

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

“ALIRKEN YALVARIYORSUN, ALDIKTAN SONRA HAKARET EDİYORSUN”

Güneş’e yöneltilen, “İstifa mı edeceksiniz yoksa 4 maçta kadroda değişikliklere mi gideceksiniz?” sorusunun üzerine, “Türkiye'de bir düzen var. Alırken yalvarıyorsun, aldıktan sonra hakaret ediyorsun. 2 maç kazandık mükemmel dedik, 1 maç kaybedince kötü olduk. Bu kültür doğru değil.” cevabını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading