Yandex Metrica
SON DAKİKA
Taraftarı heyecanlandıracak Burak Yılmaz itirafı: Transferin gerçekleşmesi için dua ediyorum

Taraftarı heyecanlandıracak Burak Yılmaz itirafı: Transferin gerçekleşmesi için dua ediyorum

Lille forması giyen Burak Yılmaz, Süper Lig'e dönecek mi? Adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın babası teknik direktör Fikret Yılmaz açıkladı. İşte haberin detayları...

Spor

23.01.2024, 18:48

Fransa'da Lille forması giyen Burak Yılmaz'ın adı son günlerde eski takımı Beşiktaş ile anılıyor. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Burak Yılmaz'ın futbol hayatına nerede devam edeceği merak konusu olurken baba Fikret Yılmaz, oğlunun geleceği hakkında konuştu.

Fenerbahçeli futbolcular sahada dayak yedi: Trabzon taraftarı mağlubiyet sonrası sahaya... Haberi Görüntüle

'BU SEZON İYİ OYNUYOR'

Radyospor'a konuşan Fikret Yılmaz, ''Burak bence bu sezon da iyi oynuyor. Ama takım olarak iyi gitmiyorlar. Teknik direktör değişikliği, kulübün iyi oyuncuları satıp, yatırıma gitmesi gibi nedenlerden dolayı işler istedikleri gibi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile eşleştiler. Chelsea mutlak favori değil. Lille sıradan bir takım değil ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyorlar'' dedi.

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

'BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ'

Burak Yılmaz’ın sezon sonunda Beşiktaş’a dönme ihtimali üzerine düşüncesini belirten Fikret Yılmaz, ''Olabilir, her şey olabilir. Sezon sonunu görmek gerek. Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele" şeklinde konuştu.

UEFA, Fenerbahçe'ye neden 3 maç ceza verdi? Fenerbahçe taraftarı neden... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA NE YAPACAK?

Fikret Yılmaz, oğlunun gelecek planlamasıyla ilgili olarak da, "Türk liginde 200 golü geçmesini, sonra futbol kariyerini noktalamasını isterim. Burak futbolculuğu bıraktıktan sonra teknik adam olarak kalacaktır. Kesinlikle planımız bu. Yapacağı iş futbol adamlığıdır. Bunu yapabilecek becerisi vardır. Avrupa’da geçen sezon yaptığını tüm zamanlarda yapan yok” şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading