Yandex Metrica
SON DAKİKA
Taraftara seslenen Sumudica neyin sözünü verdi?

Taraftara seslenen Sumudica neyin sözünü verdi?

Son dakika haberleri... Yeni Malatyaspor ile çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'u 2-0 deviren Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica taraftara seslendi.

Spor

23.01.2024, 18:08

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Sumudica taraftara seslendi. 

Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı alan Rumen hoca, "Takım, beklentilerimi çok çabuk kavradı. Anlattıklarımı bu kadar hızlı kavrayan bir oyuncu grubuyla ilk defa çalışıyorum, çok hızlılar. Tecrübeli ve 35 yaşını geçen oyuncular var, onlar da genç oyuncular gibi davranıyor, sanki okulda öğrenmek isteyen öğrenci gibiler. Oyuncularımla aramda çok güzel bir ilişki var." ifadelerini kullandı.

Takımının sergilediği oyunundan memnun olduğunu ve üzerine koyarak ilerleyeceklerini aktaran Rumen teknik adam, taraftara şöyle seslendi:

"Taraftarların maça gelerek bizi desteklemelerini istiyorum. Çünkü taraftarsız bir takımın kimliği yoktur. Adana'da gördüğüm hoşuma gitti, yaklaşık 15 bin taraftar vardı, takımlarını desteklediler. Hatta maçı kaybettikten sonra da desteklemeye devam ettiler. Hiç kimse takımına kötü bir şey söylemiyordu. Tabii taraftarlarımızın maçtan sonra bize kızgın olmasını istemiyorum. Söz veriyorum, takımım performansını sahaya yüzde 100'ünü yansıtacak. Maçımıza gelen herkes evine mutlu dönsün istiyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading