Yandex Metrica

Talisca'nın adresi belli oldu! Transferi merak konusu olmuştu

Talisca'nın adresi belli oldu! Transferi merak konusu olmuştu

Son dakika haberleri... Suudi Arabistan'da Al-Nasr forması giyen Anderson Talisca'nın yeni sezonda Süper Lig'de forma giyeceği öğrenildi.

Spor

29.03.2024, 08:43

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Anderson Talisca eski takımına geri dönüyor.

Suudi Arabistan'da Al-Nassr forması giyen Brezilyalı yıldızın sezon sonunda kulüpten ayrılacağı konuşuluyor.

Ailesiyle birlikte Avrupa'ya dönmek isteyen Talisca'nın İstanbul'da oynamak istediğini menajerine söylediği belirtildi.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

TALİSCA TRANSFERİNİ RAİN YAPACAK

Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde sponsorluk anlaşması imzaladığı Rain'in Talisca transferinde destek olacağı ve reklam yüzü olarak sambacıyı kullanması bekleniyor.

2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki yıldızın zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması bekleniyor.

Al Nasr, yıldız oyuncuyu Çin'in Guangzhou Evergrande takımından 8 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ TALİSCA MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca hakkında yöneltilen soruya verdiği yanıtla açık kapı bırakmıştı.

Taraftarımızı mutlu edecek her şeyi de yapmaya hazırız açıklamalarında bulunan Çebi, "Bizim bütçemiz belli. Ceyhun Kazancı'yla bütçemizin durumunu görüşüyoruz. Eğer bizim bütçemize uygun olacaksa ve bunu kabul edecekse, Ben Talisca'yı gider sırtımda alır getiririm. Olmadığı takdirde, kimsenin neden olmadı demesini kabul etmiyorum. Gelmesini isterim. Bütçeyi aşması hem oyuncuya hem de kulübe zarar verir. Talisca'nın gelmesini ister miyim? Elbette isterim ama mali şartlar ortada." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading