Yandex Metrica
SON DAKİKA
Takım arkadaşını darp eden Türk futbolcu kovuldu

Takım arkadaşını darp eden Türk futbolcu kovuldu

Son dakika haberleri.... Denizli'de oynanan bir futbol maçında yaşanan şiddet olaylarının faturası kesildi.

Spor

23.01.2024, 18:17

Geçen hafta Denizli Süper Amatör Lig’de oynanan Değirmenönüspor-Buldan Belediyespor karşılaşmasında takım arkadaşına saldıran ev sahibi ekibin oyuncusu Mehmet Berke Atalay'ın bileti kesildi.

Maçın 87.dakikasında takım arkadaşı olan Doğukan Kesikbaş ile gerginlik yaşayan Mehmet Berke Atalay, pas atmama tartışması nedeniyle sinirlerine hakim olamayarak yerde atan arkadaşına tekme atmıştı.

İki oyuncunun da kırmızı kart gördüğü mücadele sonrası toplantı yapan Değirmenönüspor Yönetim Kurulu, Mehmet Berke Atalay'ın kulüpten kovulmasına karar verdi.

Galatasaray şikayet etmişti: Ali Koç ve Selahattin Baki adliyede görüntülendi Haberi Görüntüle

'AHLAKSIZ FUTBOLCU SEVMİYORUM'

Kulüp Başkanı Ahmet Soyel, bu olayın kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Aslında bu konuda söylenecek pek bir şey yok Ben ahlaksız futbolcuyu sevmiyorum. Bizim kulüpte terbiyesiz, ahlaksız futbolcu olamaz. Ne rakibe ne takım arkadaşlarına böyle bir şey yapmasını kabul etmemiz mümkün değil. Değirmenönüspor'u kurduğumuz günden bugüne kadar hep şunu söylüyoruz; ‘Arkadaşlar düzgün olalım, arkadaşlar örnek olalım.' Ben kendi açımdan baktığımda bu olay bana çok büyük rahatsızlık veriyor. Böyle bir şey tekrar edildiğinde daha sıkıntılı şeyler olacağını arkadaşlar biliyor. Herhalde bundan sonra daha düzgün hareketler yaparak yollarına devam ederler diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İsveç - Arnavutluk maçı bugün mü, ne zaman? İsveç -... Haberi Görüntüle

MEHMET BERKE ATALAY'IN SALDIRDIĞI ANLAR;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading