Yandex Metrica

Szalai'ye dev teklif! Bonservis ücreti belli oldu! Yaz transfer sezonunu beklemeden gidecek

Szalai'ye dev teklif! Bonservis ücreti belli oldu! Yaz transfer sezonunu beklemeden gidecek

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken kadrodaki oyunculara da teklifler gelmeye devam ediyor. Son dönemde transferden büyük gelir elde eden Fenerbahçe'nin kapısını yine dev bir kulüp çalabilir.

Spor

23.01.2024, 22:17

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan da  transfer çalışmalarına devam ediyor. Takıma transfer edilen oyuncular dışında gönderilen oyunculardan da büyük gelir elde eden Sarı-Lacivertlilerin kapısını Avrupa devlerinden biri çalabilir.

Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi oynayacak? Galatasaray'da rotasyon değişikliği! Okan Buruk kararsız: Ziyech mi Kerem mi... Haberi Görüntüle

ADA'DAN SZALAİ İLGİSİ

İngiltere'den Liverpool.com'un yaptığı habere göre Fenerbahçe'nin Macar savunmacısı Attila Szalai'ye Liverpool'un ilgisi var. 

Liverpool, savunmanın 1 numarası Virgil van Dijk’in sakatlığı sonrası sol stoper arayışına başladı.

Buna göre Liverpool'un transferde ilk tercihin Kim Min-Jae olduğu ancak bu oyuncunun yüksek maliyetinin Liverpool’u alternatif isimlere yönlendirdiği kaydedildi. Haberde, Liverpool'un normalde Türkiye'den bir isim istemediği ancak Kim Min-Jae'nin Napoli'de gösterdiği performans sonrası görüşlerinin değiştiği kaydedildi.

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

VAN DİJK BENZETMESİ

İngiliz basınındaki haberde Attila Szalai için 'Macar Van Dijk' benzetmesi yapıldı.

Fiziksellik ve hız açısından kesinlikle Premier Lig'e uygun bir oyuncu olduğu belirtilen Szalai'nin Fransa, Almanya ve İngiltere gibi takımlara karşı etkileyici performansı da haberde yer buldu.

Szalai'nin topu öne çıkarma ve aynı zamanda rakip defansın arkasına uzun toplar gönderme yeteneği, Klopp'un defans oyuncularında aradığı bir özellik olarak vurgulandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading