Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sürpriz ayrılık! Fenerbahçeli yıldız Hull City'le anlaştı 4 milyon Euro'ya bu iş bitti

Sürpriz ayrılık! Fenerbahçeli yıldız Hull City'le anlaştı 4 milyon Euro'ya bu iş bitti

Son dakika haberleri... Acun Ilcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, Fenerbahçe'den ayrılmaya karar veren yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Spor

23.01.2024, 19:37

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir futbolcu daha transfer edeceklerini açıklamıştı. Bu ismin kim molduğu merak ediliyordu. Hull City, Fenerbahçe'de ayrılmaya karar veren Pelkas ile anlaştı.

Milli Takım'ın EURO 2024 formaları tanıtıldı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN TANIDIK İSİMLERİ TRANSFER ETMİŞTİ

Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i bonservisleriyle transfer eden Hull City, daha önce Galatasaray'da oynayan Jean Michael Seri ile son olarak Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i de renklerine katmıştı. 

20 senedir tek bir maç bile kazanamadılar Haberi Görüntüle

HULL CİTY'E 4 MİLYON EURO

Acun Ilıcalı'nın ''Türkiye'den bir transfer daha yapacağız'' sözleri sonrası bu futbolcunun kim olduğu merak edilmeye başlanmıştı. Bu ismin Pelkas olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Yeniköy’de buluşan Acun Ilıcalı Dimitri Pelkas transferini sonlandırdı. Hull City bu transfer için 4 milyon Euro ödeyecek.

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'de 4 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek Haberi Görüntüle

JESUS GÖZDEN ÇIKARMIŞTI

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, oyun planına uymadığı için Pelkas’a fazla şans vermeyi düşünmüyordu. Pelkas da forma giyebileceği bir takıma gitmek için menajeriyle kulüp bakmaya başlamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading