Yandex Metrica

Süper Lig’de İsmail Kartal sürprizi! Deneyimli teknik adam o takımla anlaşıyor

Süper Lig’de İsmail Kartal sürprizi! Deneyimli teknik adam o takımla anlaşıyor

İsmail Kartal son olarak Fenerbahçe'de görev almış ardından herhangi bir takımı çalıştırmamıştı. Süper Lig ekibi boşta olan teknik direktör İsmail Kartal'ın peşinde.

Spor

23.01.2024, 20:21

En son Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan İsmail Kartal için Süper Lig ekibi Gaziantep FK başarılı isimle çalışmak istiyor. Erol Bulut ile yollarını ayırmaya hazırlanan Antep ekibi, takımın başında İsmail Kartal'ın bulunmasını istiyor. 

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

EN SON FENERBAHÇEYİ ÇALIŞTIRDI 

Geçtiğimiz sezonun ortalarında Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, teknik direktörlüğe İsmail Kartal'ı getirmişti. Sezon sonuna kadar takımın başında duran Kartal, sezon sonunda sarı-lacivertliler ile yollarını ayırmıştı. 

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Haberi Görüntüle

GAZİNATEP FK, İSMAİL KARTAL'A TALİP

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, iyi gitmeyen tablosundan dolayı teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Antep ekibi bu görevi İsmail Kartal'a devretmek istiyor. 

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe'nin başında geçtiğimiz sezon 21 resmi maça çıkan teknik direktör İsmail Kartal'ın Fenerbahçe karnesi ise şu şekilde; Karşılaşmalardan 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 61 yaşındaki deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'nin yanı sıra Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve BB Erzurumspor'da görev aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading