Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig yayın ihalesi belli oluyor! Nihat Özdemir duyurdu

Süper Lig yayın ihalesi belli oluyor! Nihat Özdemir duyurdu

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gelecek sezonun yayın ihalesi için açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:49

Gelecek sezonun yayın ihalesi için belirlenen tarih belli oldu. 

Birçok firmanın ihaleye gireceği ve tekliflerini Türkiye Futbol Federasyonu'na ileteceği açıklandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, teklif süresinin bittiğini belirterek, " 36'sı yurt dışından 46 firma şartnameyi incelemek için almıştı. Komisyon olarak teklifleri noter huzurunda açıp değerlendirmeyi yapacağız. İnşallah en iyi yayıncı ya da yayıncılarımızla yolumuza devam edeceğiz. Yayın ihalesinin bir an önce sonuçlanmasını ve Türk futboluna hayırlı olmasını arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklamaları Haberi Görüntüle

NİHAT ÖZDEMİR: AVRUPA MODELİNİ İNCELEDİK

“İhale komisyonu toplantımıza hoş geldiniz. Yeni dönem yayın ihalesi döneminde sona doğru geldik. Türk futbolu için çok önemli bir dönemdeyiz. Birlikte yaptığımız çalışmaları kısaca hatırlatmak istiyorum. Bu sezon sonu itibariyle Digiturk ile yayın anlaşmamız tamamlanıyordu. Yeni dönem için ihale yapmamız gerekmektedir. Bunun için TFF statüsüne istinaden 14 Nisan 2021 tarihi itibarıyla Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa yayın ihale komisyonumuzu kurduk ve çalışmalara başladık. Ticari değeri en yüksek seviyeye çıkarmak hedefiyle yola çıktık. Türk futbolu için en iyi rakamı oluşturmak istiyorduk.

Futbol ailesi olarak birlik ve berberlik içinde ortak çaba gösterdik. Özellikle Kulüpler Birliği Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve komisyonda yer alan başkanlarımız Ali Koç, Burak Elmas, Göksel Gümüşdağ ve Mehmet Sepil’e teşekkür ederim, Komisyondaki mesai arkadaşlarıma, katkı veren diğer başkan ve yöneticilere de teşekkürlerimi sunarım. İhaleyle ilgili şartname hazırlanırken kulüplerimizin görüş ve önerileri çok önemliydi. Komisyonumuzda yer lan 4 kulüp başkanımızın da katılımıyla uyum içinde birçok toplantı yaptık ve konuları istişare ettik.

Komisyonumuz danışman olarak 6-7 aday arasından IMG medyayı seçti ve kendilerinden de destek aldı. Sizlerin de önerileriyle bütün dünyadaki modelleri inceledik. Gelişen teknolojiyi de baz alarak yeni ürünler ve farklı paketler üzerinde de odaklandık. Titiz araştırmalarımızın ardından Avrupa’da birçok ligde gereçli olan modellerden hareketle, bol seçenekler sunan, çoklu paket sistemi sunan özel bir şartnameyi de hazırladık”

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor taraftarını çıldırtacak Fenerbahçe derbisi açıklaması: Ölüm-kalım, savaş... Haberi Görüntüle

'TEKLİFLER BİTTİ'

"Şartnamemizi de hazırlarken ve ihale çalışmalarını sürdürürken danışmanımız IMG ve sizlerin görüşleri doğrultusunda birçok noktaya özen gösterdik. Son teklif tarihini de bugün olarak belirlemiştik. Bugün itibariyle tarih ve saat noktalanmıştır. 36’sı yurt dışından 46 firma şartnameyi incelemek için almıştı. Türk futboluna katkı sağlamak isteyen ve ihaleye talip olan yerli, yabancı tüm seçkin kuruluşlara teşekkür ediyorum.

Komisyon olarak bu teklifleri noter huzurunda açarak değerlendirmemizi yapacağız ve inşallah en iyi teklifi yaparak kazanan yayıncımızla ya da yayıncılarımızla yola devam edeceğiz. Umuyorum ki bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların neticesini en iyi şekilde alacağız. Tekrar tüm komisyon üyelerimize, komisyonumuza danışmanlık yapan IMG Medya’ya, ihale tekliflerini temsil alan Deloitte Türkiye’ye, şartname hazırlanması sürecinde büyük emek veren profesyonellerimize teşekkür ediyorum. İhalenin en iyi teklifle bir an önce sonuçlanmasını ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading