Yandex Metrica

Süper Lig'in yıldız futbolcusu hayatını kaybetti!

Süper Lig'in yıldız futbolcusu hayatını kaybetti!

Son dakika haberleri... Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık sevenlerini yasa boğdu. Ankara-Konya yolunda trafik kazası geçiren milli futbolcu buzlanmadan kaynaklanan trafik kazasıyla yaşamını yitirdi.

Spor

23.01.2024, 18:37

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık 27 yaşında vefat etti.

Geçtiğimiz hafta Sivasspor ile oynanan maç sonra verilen 2 günlük izni Ankara'da değerlendiren milli oyuncu, bu sabah saat 09.00 sıralarında Konya'ya dönüş yaptığı esnada trafik kazası geçirdi.

Buzlanmanın tehlikesiyle araç hakimiyetini kaybeden Çalık, şarampole yuvarlandı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine akın eden polislerin kazayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece: Kupanın favorisi Liverpool elendi Haberi Görüntüle

AHMET ÇALIK'IN CENAZE TÖRENİ ANKARA'DA YAPILACAK

Formasını giydiği Konyaspor'un yapmış olduğu açıklamaya göre Ahmet Çalık'ın bugün Ankara Elmadağ'da bulunan Sungur Camii'nde ikılınacak kindi namazı sonrası Elmedağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedileceği aktarıldı.

Öte yandan Konyaspor kulübünün de iç sahada oynanacak ilk resmi maçta oyuncusu özel bir etkinlik yapacağı öğrenildi.

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz! Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa... Haberi Görüntüle

ANKARA'YA EVLİLİK İŞLEMLERİ İÇİN GİTTİ

Ahmet Çalık'ın ölümü sonrası ortaya çıkan detaylar sporseverleri kahretti.

Yakın tarihte  evlenmeyi düşünen milli futbolcunun nikah işlemleri için Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA 4 KUPA KAZANDI

Gençlerbirliği'nden transfer olduğu Galatasaray'da performansıyla alkış alan Ahmet Çalık, forma giydiği 4 sezonda 4 kupa kazandı.

Fatih Terim'in stoperde şans verdiği 27 yaşındaki oyuncu, 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. 

AHMET ÇALIK'IN ATTIĞI TWEET GÜNDEM OLDU

Gençlerbirdliği, Galatasaray ve Konyaspor'da oynadığı dönemlerde takım arkadaşlarının büyük saygısını kazanan Ahmet Çalık'ın 2013 yılında twitter hesabından  yaptığı paylaşım gündem oldu.

Altyapısında oynadığı Gençlerbirliği'nde forma giydiği dönemde bir tweet paylaşan Ahmet, "Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız? Hayırlı Cumalar..." ifadelerini paylaşmasının ölümünün ardından sporseverleri duygulandırdı.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

TFF'DEN TAZİYE MESAJI

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz." denildi. 

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

ARAÇ 135 METRE SÜRÜKLENMİŞ

Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği kazanın ardından olay yerindeki inceleme tamamlandı. Kazanın ardından aracın yaklaşık 135 metre sürüklendiği belirlendi. Hurdaya dönen araç çekici ile otoparka kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine giden bölge halkından Zeki Uğur, "Bizim kaza olunca haberimiz oldu. Onun yanında başka bir araçla seyir halinde olan başka bir arkadaş, çok süratli olduğunu söyledi. 'Gözümün önünde beni geçmesiyle uçuruma gidip takla atmaya başladı' dedi. Kazadan sonra uzağa fırlamış" dedi. Kenan Yıldırım da, kazanın ardından olay yerine gittiğini belirterek, "Ambulans ekipleri cenazenin başındaydı. Allah rahmet eylesin, bizi yaklaştırmadılar. Araba pert olmuş. Her şeyi gitmiş arabanın. Hızlı olmasaydı araç o hale gelmezdi" diye konuştu. 

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

ARKADAŞLARIYLA KABE'YE GİTMİŞTİ

Yakın arkadaşlarının verdiği habere göre Ahmet Çalık'ın 5 vakit namaz kıldığı ve dinine bağlı olduğu öğrenildi.

İzn günlerini zaman zaman Mekke ve Medine'ye giderek geçiren Ahmet, sosyal medya hesabından bu anları paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading