Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig hakemi Cüneyt Çakır transfer olacak mı? TFF açıkladı

Süper Lig hakemi Cüneyt Çakır transfer olacak mı? TFF açıkladı

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz aylarda görevden uzaklaştırılan ve İsviçre'den teklif alan Cüneyt Çakır'ın son durumu hakkında TFF'den açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 19:07

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Sorumlusu Ali Düşmez, Cüneyt Çakır'ın İsviçre'ye transfer olacağı söylentilerine cevap verdi.

Demirören Haber Ajansı'na konuşan Ali Düşmez,  "Böyle bir talep var. Ancak henüz karar konusunda yönetimde bir şey konuşmadık. Gelen bir şey var. Ancak MHK Başkanının vereceği karara da yönetim kurulu uyacaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de deprem etkisi yaratan 13 hakemin görevden uzaklaştırılmasına da değinen Düşmez, "Yönetim kurulunda karar verildi. Benim yönetimde şahsi konuştuğum konular var. İçimizde konuştuğumuz konular var. Bu da yönetimle benim aramda. Ancak neticede bir karar verildi. O karar sonra tahkimden döndü. Süreç böyle. Türk futbolu ve TFF bu süreci yaşıyor. Ben de bundan kendimi ayrı düşünmüyorum. O yönetimin içindeki yöneticilerden biriyim. Önümüzdeki günlerde bu konunun kamuoyuyla çok daha açık şekilde buluşturulacağını, buluşturulması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading