Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Lig ekibi Oğulcan Çağlayan'ı açıkladı! Galatasaray'da yaprak dökümü sürüyor

Süper Lig ekibi Oğulcan Çağlayan'ı açıkladı! Galatasaray'da yaprak dökümü sürüyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da istediği forma şansını bulamayan Oğulcan Çağlayan'ın ara transfer döneminde kulüpten ayrılacağı iddia edildi. Oyuncuyla ilgilendikleri öne sürülen Gaziantep FK'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Spor

23.01.2024, 18:43

Sezon başı Çaykur Rizespor ile yaşanan lisans sorunu nedeniyle gündem olan Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

GZT Giresunspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK'nın ilgilendiği 25 yaşındaki yıldızın yeni takımı gelecek hafta belli olacak.

Transfer dedikodularının sürdüğü süreçte  Gaziantep Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Fikret Kileci, Galatasaraylı oyuncu Oğulcan Çağlayan ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Kileci, Antalya kampında gazetecilere, milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti.

Kadro derinliği en fazla olan takımlardan biri olduklarını vurgulayan Kileci, şu an için transfer konusunda çok ihtiyaçları olmadığını söyledi.

Kileci, forvet, orta saha ya da başka bölgelerde iyi oynayan genç oyuncularla ilgilendiklerini ifade etti.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

OĞULCAN'A TEKLİF YAPILDI MI?

Kulüplerin mali sorunlarını çözmeden transfer yapmak için oyuncu almasının yanlış olduğunu vurgulayan Kileci, kendilerinin de bu doğrultuda hareket ettiğini söyledi.

Kaliteli kadroya sahip olduklarını belirten Kileci, Oğulcan Çağlayan'ı transfer edeceklerine dair çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Bizim Oğulcan ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz, herhangi bir teklifimiz yok." açıklamasını yaptı.

Kileci, ülkede futbolun çok önemli eşikten geçtiğini savunarak, imkanlarını zorlayıp takımlarını bir yerlere getirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading