Yandex Metrica

Süper Lig ekibi anlaştı! Ünlü teknik adam Andrea Pirlo imza atıyor

Süper Lig ekibi anlaştı! Ünlü teknik adam Andrea Pirlo imza atıyor

Fatih Karagümrük, İtalyan hoca Andrea Pirlo anlaşma aşamasına geldi. Fatih Karagümrük, Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Andrea Pirlo'yu oturmak istiyor. Görüşmelerde anlaşmaya çok yakın olan iki taraf… Ekonomik şartlarda uzaklaşma sağlanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Spor

03.04.2024, 22:09

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu 8. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel görevini bırakmıştı. Demirel, sonrası takımının başına kimin geçeceği konuşulurken bomba bir isim gündeme geldi. Ünlü teknik adam Pirlo için Fatih Karagümrük görüşmelere başladı.

Yarın kulüp ile teknik adam arasında anlaşmanın tamamlanması için bir video konferans görüşmesinin yapılacağı da belirtilenler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

PIRLO KİMDİR? FUTBOLCULUK KARİYERİ

Futbolculuk döneminde Inter, Milan ve Juventus formaları ile İtalyan futboluna damgasını vuran Andrea Pirlo, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk olarak kısa bir süre de olsa Juventus'un U23 takımında görev aldı. Daha sonra 2020'nin yaz döneminde Juventus'un başına geçen ve bir sezon takımın başında kalan 43 yaşındaki Pirlo, o sezonu Juve ile 78 puanla 4. sırada tamamladı. Genç teknik adamla o sezon sonunda yollarını ayıran Juventus, takımın başına Allegri'yi getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading