Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig devinden Talisca bombası! Sürpriz teklif ortaya çıktı yeni takımı belli oldu

Süper Lig devinden Talisca bombası! Sürpriz teklif ortaya çıktı yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Anderson Talisca, Süper Lig devinin radarına girdi. Al Nassr, Süper Lig devinin teklifini kabul etmesi halinde Talisca, yeni sezonda Süper Lig'de boy gösterecek.

Spor

23.01.2024, 19:28

Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu Abdulkerim Bardakçı ile güçlendiren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk'un elini güçlendirmek için bir dönem Beşiktaş'ta da gorma giyen Talisca'yı Türkiye'ye getirmenin peşinde. Bu doğrultuda hareket eden Galatasaray'ın transfer planı ortaya çıktı.

Cenk Tosun ve Salih Uçan'dan Beşiktaş yönetimine olay sözler: Net... Haberi Görüntüle

''ÜCRETİNİN YARISINI BİZ KARŞILAYALIM''

Galatasaray, yılda net 6.5 milyon Euro alan Talisca için Al Nassr'a, "Ücretinin yarısını siz, yarısını biz karşılayalım" teklifini yapacak.

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek Haberi Görüntüle

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Suudi Arabistan ekibinden olumlu sinyal alınırsa, Brezilyalı futbolcuya 2.5 milyon Euro ve 750 bin Euro tutarında bonuslar önerilecek. 2.5 milyon Euro Galatasaray'ın kasasından çıkacak, 750 bin Euro ise sponsorlar tarafından karşılanacak.

2016-18 arasında kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Talisca, ilk sezonunda 32 maçta 16 gol, 6 asist üreterek, takımın lig şampiyonu olmasında başrolü üstlenmişti. Brezilyalı ikinci sezonunda ise 47 karşılaşmada 20 gol atıp 8 asist yaptı. Benfica, Talisca'yı Beşiktaş'ın adından 2 yıllığına Çin ekibi Guangzhou FC'ye kiralamış ve 2019'da da 19.2 milyon Euro'ya bonservisini vermişti. Guangzhou FC, futbolcuyu 2021'de 8 milyon Euro'ya Al Nassr'a sattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading