Yandex Metrica

Süper Lig devinden heyecanlandıran transfer! Aboubakar teklife 'evet' dedi

Süper Lig devinden heyecanlandıran transfer! Aboubakar teklife 'evet' dedi

Son dakika haberleri... Geçen sezon Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Vincent Aboubakar'ın Suudi Arabistan'tan ayrılarak yeniden Avrupa futboluna döneceği iddia edildi.

Spor

09.02.2024, 18:07

Kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'de devam eden Vincent Aboubakar, sözleşmesine bitmesine 2 sene olmasına rağmen takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Geçen sezon Süper Lig'de Beşiktaş ile unutulmaz bir sezon geçirerek Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan 29 yaşındaki yıldızın, Fenerbahçe ile görüştüğü ortaya çıktı.

Yeniden Türkiye'de oynamak isteyen Kamerunlu golcünün, yıllık 2.5 milyon Euro maaş teklifine evet dediği ve Afrika Uluslar Kupası'nın ardından son kez masaya oturacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

AFRİKA KUPASI'NA DAMGA VURDU

Koronavirüsten dolayı 1 ertelemeli oynanan 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun formasını terleten Aboubakar, ilk 3 maçta 5 gol kaydetti.

İlk maçında Burkina Faso'ya 2 gol atan tecrübeli oyuncu, daha sonraın Etiyopya'ya 2, Yeşil Burun'a ise 1 gol attı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN OLAYLI AYRILMIŞTI

Geçen sezon Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Aboubakar, sözleşmesinde yazan madde nedeniyle tartışılmıştı.

30 maçı geçmesi durumunda kontratı 1 sene daha uzayacak olan Kamerunlu oyuncunun bilerek kalan maçlarda oynamak istemediği öğrenildi.

Toplam 26 lig maçına çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 15 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading