Yandex Metrica

Süper Lig devinden Alexander Sörloth hamlesi! Türkiye'ye geliyor

Süper Lig devinden Alexander Sörloth hamlesi! Türkiye'ye geliyor

Son dakika haberleri... İspanya La Liga'da kariyerine devam eden Alexander Sörloth Türkiye'ye dönüyor. Yıldız oyuncunun bu kez Trabzonspor'un ezeli rakibine imza atacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:38

Trabzonspor'da gösterdiği performansla Süper Lig'e damga vuran Alexander Sörloth Süper Lig'e göz kırptı.

Bordo-mavililerde gol krallığı yaşayan Norveçli forvet, 34 lig maçında 24 gol ve 10 asistle kendine hayran bırakmıştı.

La Liga'da Real Sociedad'da beklentilerin altında kalan 26 yaşındaki golcünün yeniden Süper Lig'de oynamak istediği iddia edildi.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

SÖRLOTH FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI MI?

Bu sezon İspanyol ekibiyle Avrupa Ligi, La Liga ve Kral Kupası'nda 22 resmi maça çıkan Sörloth, toplam 4 gol atarak hayal kırıklığı yarattı.

Yeni bir ülkede uyum sorununu henüz aşamayan Norveçli oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu öğrenildi.

İsmail Kartal'ı göreve getiren Sarı-lacivertliler, Lazio'da forma giyen Vedat Muriç transferinden bir sonuç alamayınca alternatif olarak Sörloth'u listeye ekledi.

Kulüp başkanı Ali Koç'un bitiricilik sorunu yaşayan takımın gol yollarında net bir oyuncuya ihtiyaç olduğu önerisini dikkate aldığı ve bu nedenle bu kez kesenin ağzını açacağı konuşuluyor.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

BONSERVİSİ LEİPZİG'DE

Sörloth'e yıllık 3 milyon Euro öneren Fenerbahçe, Red Bull Leipzig ile masaya oturacak.

Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden 1.95'lik santfor, 2 milyon Euro karşılığında Almanya ekibi Leipzıg'den Real Sociedad'a kiralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading