Yandex Metrica

Süper Lig devi transferde bombayı patlattı! Premier Lig'i sallayan yıldız golcü bonservissiz geliyor

Süper Lig devi transferde bombayı patlattı! Premier Lig'i sallayan yıldız golcü bonservissiz geliyor

Son dakika haberleri... Gelecek sezon Avrupa kupalarında iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, gözünü Ukraynalı golcüye çevirdi.

Spor

23.01.2024, 19:03

Süper Lig'de bu sezon rakiplerini dize getiren Trabzonspor, şampiyonluk için gün sayıyor.

Ligin bitmesine 8 hafta kala rakiplerine bakmadan 3 maç kazandığı takdirde şampiyonluğu garantileyecek olan Karadeniz ekibi, transfer çalışmalarına başladı.

Andreas Cornelius'a alternatif yaratmak isteyen Bordo-mavililer, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andriy Yarmolenko için girişimlerini hızlandırdı.

Şampiyonlar Ligi maçlarına DEAŞ terör saldırısı tehdidi! Madrid hükümeti harekete geçti Şampiyonlar Ligi maçlarına DEAŞ terör saldırısı tehdidi! Madrid hükümeti harekete... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR ARADIĞI GOLCÜYÜ İNGİLTERE'DE BULDU

İngiltere Premier Lig'de West Ham United forması giyen Yarmolenko'ya talip olan Trabzonspor, yıldız golcüye 2 senelik kontrat önerdi.

Menajerler aracılığla teklfini ileten Karadeniz temsilcisi,  sözleşmesi sezon sonunda biten 32 yaşındaki forveti kadrosuna katmak istiyor.

Bonservis olmadan imza parasıyla transferi bitirmek isteyen kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ukraynalı milli golcü için tüm şartları zorlayacak.

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı Haberi Görüntüle

YARMOLENKO KAÇ GOL ATTI?

Kariyerinde Dinamo Kiev, Borussia Dortmund ve West Ham formaları giyen Andriy Yarmolenko, şu ana kadar çıktığı 448 resmi maçta 156 gol ve 106 asistlik performansa imza attı.

Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu, bu sezon ise 25 maça çıktı.

Bu maçlarda 3'er gol ve asistlik katkı sağlayan Yarmolenko, beklentilerin altında kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading