Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig devi Sörloth'u duyurdu! Taraftar geri sayıma başladı

Süper Lig devi Sörloth'u duyurdu! Taraftar geri sayıma başladı

Son dakika haberleri... Trabzonspor ile Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Süper Lig'e geri dönüyor. Norveçli golcünün sonun sonunda İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 19:07

İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da forma giyen Alexander Sörloth'un yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olacağı söylentileri gündemde geniş yer kaplamıştı.

Konuyla ilgi Fanatik'e konuşan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Norveçli golcüyle 6 aydır sürekli konuştuklarını itiraf etti. 

Oyuncunun bonservisine sahip olan Bundesliga ekibi Leipzig ile iletişimde olduklarını belirten Kazancı, "Leipzig net bir şekilde futbolcusunu sadece satılık olarak verebileceklerini resmi olarak bize bildirdi. Kiraya verseler çoktan bu transferi bitirmiş olurduk. Kendisi ile 5-6 aydan beri sürekli konuşuyorum. Türkiye'ye dönmeye ve İstanbul'da oynamaya çok istekli. İspanya'daki satın alma opsiyonu 18 milyon Euro. Nasıl olacak, şu an kestirmek gerçekten güç. Sonuna kadar üstünde olacağımız bir isim. Önceliğimiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading