Yandex Metrica

Süper Lig devi bombayı patlattı! Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

Süper Lig devi bombayı patlattı! Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Geçen sezon Beşiktaş'a 2 kupa kazandıran Sergen Yalçın, kısa sürelik aranın ardından sahalara geri dönüyor.

Spor

23.01.2024, 18:46

Süper Lig'de bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, Domenec Torrent ile istediği sonucu elde edemedi.

İkinci devrenin ilk maçında GZT Giresunspor'a alınan 1-0'lık yenilgi sonrası Fatih Terim ile yollarını ayıran Sarı-kırmızılılar, İspanyol hocayla çıktığı 4 maçta da kazanamadı.

Son olarak Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Cimbom, yeni hocasıyla ilk puanını aldı.

Taraftarların Burak Elmas'ı istifaya davet etmesinin ardından camiada gündem yaratan bir isim ön plana çıktı.

Sezona Beşiktaş ile başlayan ve alınan kötü sonuçlar sonrası yerini Önder Karaveli'ye bırakan Sergen Yalçın'ın Galatasaray ile görüştüğü iddaa edildi.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN GELMEK İSTİYOR

Daha önce 2 farklı dönemde Galatasaray'da futbol oynayan Sergen Yalçın'ın Burak Elmas'dan gelecek olası bir teklife evet diyeceği öğrenildi.

Şu anda boşta olan 49 yaşındaki antrenörün Beşiktaşlı olması nedeniyle gelebilecek tepkilere kulak asmadığı ve Torrent ile yolların ayrılması durumunda yeni hoca olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan Sergen Yalçın, 2,5 sezonda 79 resmi maça çıktı.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 45 galibiyet elde eden Yalçın, 10 beraberlik ve 24 yenilgi gördü. 

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Sergen Yalçın'ın Galatasaray ile anılması taraftarlar arasında görüş ayrılıkları yarattı. Binlerce taraftar sosyal medyadan Yalçın'ın Beşiktaş'ın efsanesi olduğunu öne sürerek gelmesine karşı çıktı.

Daha önce kulüpte forma giyen ve Fatih Terim'e olan sevgisi ile bilinen genç hocaya olumlu bakan bir kesim de Sergen Yalçın'ın başarılı olacağını belirterek gelmesi gerektiğini iddia etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading