Yandex Metrica

Süper Lig devi bombayı patlattı! İşte Emre Mor'un yeni takımı

Fatih Karagümrük, Emre Mor'un kiralamak için Celta Vigo ile anlaşma sağladı. 24 yaşındaki yıldız oyuncunun yarı maaşını Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ödeyecek.

Spor

23.01.2024, 17:51

Türkiye A Milli Takımda gösterdiği başarılı performans sayesinde tüm dünyanın dikkatini çeken Emre Mor son zamanlarda futbol dışında yaşadığı olaylarda gündeme gelmiş ve zor dönemler geçirmişti. Galatasaray gibi büyük kulüplerde oynayan yıldız oyuncu daha sonrasında gözden düşmüş ve A Milli Takıma da alınmamıştı. Şenol Güneş tarafından da veto yiyen milli yıldız kariyerine Celta Vigo'da devam ediyordu. Fatih Karagümrük ile anlaşmaya varan İspanyol külübü Emre Mor'u gözden çıkardı. 

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Fatih Karagümrük, Celta Vigo'dan Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için anlaşmaya vardı. Oyuncunun yarı maaşını İstanbul ekibi ödeyecek.

EMRE MOR GALATASARAY'DA OYNADI MI?

Geçen sezon Celta Vigo formasıyla 11 maça çıkan Emre Mor 1 gol ve 1 asist yapmıştı. Bir dönem kiralık olarak Galatasaray'da da forma giyen Emre Mor çıktığı 17 maçta gol veya asist katkısı yapamamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading