Yandex Metrica

Süper Lig'den İtalya'ya rekor satış! Milli oyuncu için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Süper Lig'den İtalya'ya rekor satış! Milli oyuncu için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Son dakika haberleri... İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, stoper ihtiyacını Süper Lig'den karşılayacak. Türkiye'ye temsilci gönderdiler.

Spor

13.03.2024, 19:13

Yaz transfer döneminin son günlerinde Çin'in Beijing Guoan takımından transfer edilen Kim-Min Jae Avrupa devlerini peşine taktı.

İngiliz ekiplerinden Chelsea'nin de ilgilendiği Güney Koreli stoper için İtalyan devi Napoli'de teklifini Fenerbahçe'ye iletti.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Kostas Manolas'ın Olympiakos'a transferi ve Kalidou Koulibaly'nin de Senegal ile Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olmasından dolayı Napoli'nin devre arasında mutlaka kadrosuna takviye yapacağı öğrenildi.

Transfer döneminin başlaması ile Sarı-lacivertlilere 18 milyon Euro önermesi beklenen Serie A devinin başarılı stopere imza attırmaya yakın olduğu iddia edildi.

Bu sezon Fenerbahçe ile Avrupa ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 23 maça çıkan Kim Min Jae, istikrarlı yapısıyla öne çıktı.

Atilla Szalai ile iyi bir ikili olan Kim'in için yüksek bedellerin teklif edilmesi yönetimi kararsız bıraktı.

Oyuncunun potansiyeline güvenen kulüp başkanı Ali Koç'un en az 25 milyon Euro beklentisi olduğunu yakın çevresine söylediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading