Yandex Metrica

Süper Lig'de skandal! Hikmet Karaman'ın fotoğrafını gösterip 2 futbolcuyu dolandırdılar

Süper Lig'de skandal! Hikmet Karaman'ın fotoğrafını gösterip 2 futbolcuyu dolandırdılar

Son dakika haberleri... İzmir'de amatör düzeyde futbol oynayan iki futbolcu menajer kurbanı oldu. Kayserispor'un denemeye aldığı 2 genç oyuncunun Hikmet Karaman'ın fotoğraflarıyla kandırıldığı ortaya çıktı. Türkiye'nin konuştuğu skandal olay sonrası futbolcuların ailesinden açıklama geldi.

Spor

07.03.2024, 15:39

Kayserispor'un denemeye aldığı 2 futbolcu menajer kurbanı oldu.

İzmir'de yaşayan 2004 doğumlu Kemal Mart ile Samet Odabaş, menajer Oktay Aşlık'ın aracılığıyla 24 Eylül'de Kayseri'ye götürüldü.

Oyuncuları buraya getirerek denemeye aldıran Aşlık'ın Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman'ın fotoğrafıyla genç oyuncuların ailelerini kandırarak 100 bin TL para istediği ortaya çıktı. 

Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Haberi Görüntüle

TAYFUR MART: 100 BİN TL İSTEDİ

Denenmeye alınan futbolculardan Kemal Mart’ın babası Tayfur Mart, Kayseri’de bir televizyonda yayınlanan programa bağlanarak yaşanan olay hakkında itiraflarda bulundu. 

Oktay Aşlık'ın kendilerine oyuncuların profesyonel yapılması halinde 100’er bin TL ödemesini istediklerini söyleyen Mart, "Birkaç kulüp ile irtibatımız oldu. Oğlum antrenmanlara çıktı. Bazı sebeplerden ötürü birkaç gün içerisinde gönderildi. Kayserispor’a gittiğinde ise haftalarca kaldı. Biz de beğenilmese gönderilirdi, beğenildi düşüncesi ile umutlandık. Menajer, futbolcu çocuklarımız profesyonel imza atıldığı zaman 100 bin TL almayı taahhüt etmişken, önden istemeye başladı. Ben de oğullarımızın önüne geçmemek adına, zorlansam da bulup buluşturup parayı verdim ama ne çocuklarımız imza attı ne de menajer sözünü tuttu" ifadelerini kullandı.

Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak, yabancı mı? Hasan Arat'tan ilginç matematik! Yeni teknik direktör yerli mi olacak,... Haberi Görüntüle

'FOTOĞRAFLAR BİZİ UMUTLANDIRDI'

Oktay Aşlık'a toplam 110 bin TL'e yakın para verdiğini söyleyen Mart,  "Ziynet eşyası ve döviz ile birlikte 110 bin TL’ye yakın bir para verdim. Teknik Direktör Hikmet Karaman ile çekilen fotoğraflar ile bizi umutlandırdı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading