Yandex Metrica

Süper Lig'de sezonun transferi gerçek oluyor! Larin Beşiktaşlıları çıldırttı! Ezeli rakibe imza atacak

Süper Lig'de sezonun transferi gerçek oluyor! Larin Beşiktaşlıları çıldırttı! Ezeli rakibe imza atacak

Son dakika haberleri... Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Cyle Larin için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kanadalı golcünün sezon sonunda ezeli rakibe imza atacağı konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 18:42

Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerinde sonuç alamayan Cyle Larin için ayrılık çanları çalıyor. 

Yönetimden yıllık 2.5 milyon Euro maaş isteyen Kanadalı golcü, ret  cevabı alınca menajerine başka kulüplerle görüşme talebinde bulundu.

Geçen sezon kazanılan Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarından büyük pay sahibi olan 26 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a teklif edildiği öğrenildi.

Haziran ayında istediği herhangi bir takıma imza atma hakkına sahip olan Larin'in Beşiktaş'tan ayrılması kesinleştiği taktirde Sarı-kırmızılılarla masaya oturacağı öğrenildi. 

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

LARİN'İN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş'a transfer olduğu 2018-2019 döneminde istediği katkıyı veremeyen ve Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiralanan Cyle Larin, geri dönüşünde adeta küllerinden doğdu.

Sergen Yalçın'ın geçen sezon kadroda sürekli şans verdiği Kanadalı yıldız, 38 maçta attığı  19 gol, 9 asistle taraftarın alkışını almıştı.

Bu sezon sözleşme uzatma görüşmelerinden dolayı morali bozulan Larin, 18 lig maçında sadece 6 gol kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading