Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig'de penaltı istatisiği! O takım birinci sırada!

Süper Lig'de penaltı istatisiği! O takım birinci sırada!

Süper Lig'de 26.hafta geride kalırken 19 kulüp şu ana kadar 93 penaltı kullandı. Fenerbahçe 13 penaltıyla en çok penaltı kullanan takım oldu.

Spor

18.03.2024, 21:30

Spor TOTO Süper Lig'de 26 haftalık periyotta toplamda 93 korner kullanıldı. En fazla penaltıyı (13) Fenerbahçe kullanırken en az penaltıyı ise Gaziantep (1) kullandı.Fenerbahçe'yi 7 penaltı ile Konyaspor takip ediyor.

Son dakika... Beşiktaş'ta şok: Penaltı atışında çift dokunuş gole mal... Haberi Görüntüle

GOLE ÇEVİRME YÜZDESİNDE LİDER FENERBAHÇE

Şu ana kadar 13 kez penaltı noktasına gelen sarı lacivertliler bunların 12 tanesini gole çevirdi.  Bunlardan 10'unu Valencia atarken 2'sini de Batshuayi gole çevirdi. 1 penaltı golünden yararlanamayan Kanarya'da o penaltı ise Joao Pedro'nun ayağından çıktı.

Galatasaray durdurulamıyor! Sarı kırmızılı ekip puanını 81'e çıkardı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 5 KEZ DE AVRUPA'DA PENALTI KULLANDI.

Fenerbahçe sadece Süper Lig'de değil Avrupa'da da penaltı konusunda iyi bir istatistik yakaladı. Sarı-lacivertli takım, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi'nde toplam 5 penaltı atarken 3'ünü gole çevirip 2'sinden yararlanamadı.Öte yandan Sarı Kanarya'yı 7 penaltı atışıyla Konyaspor takip ederken, Beşiktaş 6 penaltı vuruşuyla 3. sırada yer aldı. Galatasaray ve Trabzonspor ise bu sezon beşer penaltı attı. İşte Süper Lig'in penaltı karnesi;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading