Yandex Metrica

Süper Lig'de olay gelişme! Mustafa Denizli şampiyon yapmaya geliyor

Süper Lig'de olay gelişme! Mustafa Denizli şampiyon yapmaya geliyor

Son dakika haberleri... Geçen sezon efsane olduğu Altay'ı 18 sene sonra Süper Lig'e çıkaran ve daha sonrasında görevinden istifa eden Mustafa Denizli'nin sportif direktör olarak sahalara geri döneceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:51

Türk futbolunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı şampiyon yapan tek teknik direktör olma özelliğine sahip olan Mustafa Denizli, geri dönüyor.

Altay teknik direktörlüğü görevinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan 73 yaşındaki efsane ismin, gönül verdiği Beşiktaş ile görüştüğü ortaya çıktı.

Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen Denizli'nin şampiyon takımı oluşturması ve yeni teknik direktörü seçmesi için sportif direktörlük teklif edildi.

Bu fikre sıcak bakan Mustafa Denizli'nin kısa sürede son kararını kulübe ileteceği öğrenildi.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Haberi Görüntüle

FUTBOL AKLI OLACAK

Daha önce görev aldığı Beşiktaş'ı 2008-2009 Süper Lig şampiyonu yapan Mustafa Denizli, yaklaşık 13 sene sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne dönecek.

Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olan Ahmet Nur Çebi, seçimi kazanması halinde Mustafa Denizli'yi resmen göreve getirecek.

Efsane futbol adamının yeni teknik direktör için kafasında bazı isimlerin olduğu ve bunları Ahmet Nur Çebi'ye de ilettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading