Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig'de olay gelişme! Fatih Karagümrük ligden mi çekiliyor? Süleyman Hurma'dan flaş açıklama

Süper Lig'de olay gelişme! Fatih Karagümrük ligden mi çekiliyor? Süleyman Hurma'dan flaş açıklama

Son dakika haberleri... Andrea Pirlo'yu teknik direktörlük görevine getirerek sansasyonel bir hamleye imza atan Fatih Karagümrük'ün tesis sorunu devam ediyor. İstanbul ekibinden gündem yaratan paylaşım geldi.

Spor

21.02.2024, 05:49

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, stadyum ve tesis konusundaki taleplerine bir kez daha yanıt alamadıkları takdirde başkanlığı bırakacağını açıkladı.

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Kırmızı-siyahlılar, şu ifadelere yer verdi:

"Uzun bir süredir bütün makamlara başvurarak tüm kulüplere tahsis edilen tesis, stat ve diğer sosyal alanların Fatih Karagümrük'e de sağlanmasını istedik. Geldiğimiz son noktada üzülerek belirtmek isteriz ki kulübümüzü bir çatı altında toplayamadık. Bu onur kırıcı ve göçebe gibi sürekli dışlanmışlık hissi ile arzu ettiğim başarıları kulübüme yaşatmak bir yana Fatih Karagümrük'ün devamlılığını da sağlamam imkansız hale gelmiştir. Bu nedenle makul bir süre daha çaba göstererek sonuç almaya çalışacağım. Ancak bir sonuca ulaşamazsam benim yapamadıklarımı yapabilecek bir kuruma veya kişiye başkanlık makamımı devretmek zorunda kalacağım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading