Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süper Lig'de 6 kulübe TFF'den ceza: Lisans alamadılar İşte o takımlar!

Süper Lig'de 6 kulübe TFF'den ceza: Lisans alamadılar İşte o takımlar!

Türkiye Futbol Federasyonu , 2023-2024 sezonunun UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüplerini sosyal medya hesabından paylaştı. Süper Lig'de 11 kulüp, Spor Toto 1. Lig'de 1 kulüp ve Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde ise 6 takım UEFA lisansı almayı başarırken 6 kulüp ise almaya hak kazanamadı.

Spor

20.03.2024, 22:24

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 2023-2024 sezonu için UEFA ve ulusal lisans almaya hak kazanan ekipleri açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamada, TFF Kulüp Lisans Kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda aday takımların sunduğu dosyaların, Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı ile UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatında aranan sportif, futbol sosyal sorumluluk, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali kriterler yönünden incelendiği belirtildi.

Trabzonspor'dan Marco Reus hamlesi! Alman yıldız Süper Lig'e mi geliyor? Haberi Görüntüle

LİSANS ALAN KULÜPLER

Süper Lig'de Adana Demirspor, Konyaspor, Beşiktaş, Alanyaspor, Sivasspor, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbulspor, Medipol Başakşehir FK, Kasımpaşa ve Trabzonspor lisans almaya hak kazandı. Spor Toto 1. Lig'de ise sadece Göztepe lisans alabildi.

Turkcell Kadınlar Futbol Ligi'nde ise ALG Spor, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K., Beşiktaş JK Vodafone, Fenerbahçe, Galatasaray Petrol Ofisi ve Trabzonspor UEFA lisansı aldı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar dünya medyasında: Türkiye'de cinnet... Haberi Görüntüle

6 KULÜP LİSANS ALAMADI

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Ankaragücü, Kayserispor, Karagümrük, Giresunspor, Ümraniyespor UEFA lisansı alamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading