Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stefan Kuntz'dan Abdulkerim Bardakçı iddiası: "Oynamasına şaşırdım"

Stefan Kuntz'dan Abdulkerim Bardakçı iddiası: "Oynamasına şaşırdım"

A Mİlli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Kuntz, oruç tutan oyuncuları oynatmadığı iddiasına sert tepki verirken, Abdulkerim Bardakçı'nın Karabağ karşısında 11 oynamasına ise şaşırdığını söyledi.

Spor

23.01.2024, 20:38

A Milli Takım'ımızın yarın oynayacağı Hırvatistan mücadelesi öncesi Alman teknik adam Stefan Kuntz basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında 2-1 kazandığımız Ermenistan mücadelesini değerlendiren Kuntz, Hırvatistan maçının daha zor geçeceğini de belirtti. Kuntz'un bugünki konuşmasında öne çıkan başlıklar;

Abdülkerim Bardakcı: Galatasaray efsanesi olmak istiyorum - Son Dakika Spor  Haberleri | NTV Spor&Skor

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi gün oynanacak? FB çeyrek... Haberi Görüntüle

"DÜN OYNAMASINA ŞAŞIRDIM"

"Abdülkerim Bardakcı, kampta ilk 4 günün 3 gününü hastanede geçirdi. Tedavi olduğu uzman doktor bize bir rapor gönderdi. O raporda da yaklaşık iki haftalık tedavi süreci olacağı ve oyuncunun dinlenmesi gerektiği yazıyordu. Böylesine net bir rapor aldığınız zaman uzmanlara güvenmeniz gerekiyor. Aynı zamanda oyuncular da kulüpler için önemli. Böyle bir rapor varsa biz oyuncuları riske atamayız. Dün oynamasına şaşırdım. Oynayabilecek seviyedeyse burada olması sağlansaydı daha iyi olurdu."

A Milli Takım hazırlıklarını sürdürdü - Son Dakika Haberleri

TFF'den flaş karar: 2. Lig ve 3. Lig maçları canlı... Haberi Görüntüle

"İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK"

"Ermenistan maçı konum olarak hassastı. Oynadığımız rakip çok fazla değişiklik yapmıştı. Maç başladığında da istediğimiz eforu sahaya yansıtamadık. Olumlu görebileceğimiz şey ise sonuç alabilmekti. Yarın arkamızda yaklaşık 40.000 taraftarımız olacak.Dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Favori değiliz ama biz büyük takımlarla kıyaslanmak istiyoruz."

A Milli Takım Portekiz'deki ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Okan Buruk'tan Kasımpaşa maçı öncesi stoper kararı! Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı... Haberi Görüntüle

"DEDİKODULARA İNANMAYIN"

Stefan Kuntz oruçlu oyuncuları oynatmıyor iddiasına "Ben, Ramazan'a saygı duyuyorum. Bunlar dedikodudan ibaret. Bütün kararlarımızı oyuncularımızın durumuna göre veriyoruz. Bu, %100 yalandır. Ermenistan maçından sonra da bana soruldu ama Hırvat basın mensubundan duyulup sorulan da bir soru. Bizler, bu tarz durumları yayan ve yaymaktan zevk alan insanlarla nasıl bir ilişki ve iletişim halinde olmamız gerektiğini düşünmeliyiz."

Spor yazarları Ermenistan Türkiye maçını yorumladı: Orkun Kökçü ve Kerem  Aktürkoğlu... - Milli takım haberleri - Futbol Haberleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çok sayıda gözaltı! Ali Yerlikaya'dan son dakika... Haberi Görüntüle

"HIRVATİSTAN MAÇI ZOR GEÇECEK"

"Hırvatistan'ın son yıllardaki performansını hepimiz biliyoruz. Galler karşısında son dakikada yenilen golle puan kaybı şanssızlık olarak adlandırılabilir. Biz o maçı baz almıyoruz. Hırvatistan güçlü bir takım ve bunu bilerek hazırlıklarımızı yaptık."

Pendikspor'dan TFF'ye tepki: 'Hakem Kadir Sağlam'ı tehdit eden Mert Hakan... Haberi Görüntüle

"FAVORİ DEĞİLİZ"

Karşımızdaki rakip, Hırvatistan, dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Bireysel performansları çok yüksek ve oyunu domine etmeyi seven bir takım. Favori takım biz değiliz.

Milliler Stefan Kuntz döneminde sonradan açılıyor

Süper Lig'de kelebek etkisi! Uğurcan'ın sakatlığı şampiyonluk yarışının kaderini değiştirebilir!... Haberi Görüntüle

4-3-3'E GEÇME DÜŞÜNCENİZ VAR MI ?

"Kasım ayındaki maçlarda aslında 3'lü oynadığımızda Çağlar da kadrodaydı. Son maçın hazırlığında bu konu üzerinde çalıştık ama belki sahaya yansıtmakta zorluk çekmiş olabilirler. İlk devrede aslında eksik olan futboldaki temel ihtiyaçlardı. İkili mücadeledeki gerekli olan güç-kuvvet, istek, uyanıklılık... Eğer siz bunları yansıtmadığınızda hangi sistem oynarsanız hiçbir anlamı kalmıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading