Yandex Metrica

Stefan Kuntz'tan istifa açıklaması: Herkesin beğendiği bir hoca olabilir

Son dakika haberleri... Son zamanlarda görevden alınacağı iddia edilen Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi spekülasyonlara son noktayı koydu.

Spor

23.01.2024, 22:13

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Gazetecinin sorduğu ayrılık iddialarına cevap veren Kuntz, "Uluslar Ligi'nde tüm maçlarımızı kazandık ve gol yemedik. Burada yolunda gitmeyen bir durum var mı? Yanlış giden bir şey var mı? Tabii ki insanlar farklı düşüncelere sahip olabilir. Herkesin beğendiği bir hoca olabilir. Bu görev çok çekici bir görev, herkes burada olmak ister" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kadroya davet edilmeyen Umut Bozok ve Salih Uçan'a da değinen Stefan Kuntz, "Açıkçası benim kafamdaki düşünce şuydu; mayıs ve haziran dönemindeki maçları hangi oyuncularla geçtiysem yine aynı oyuncularla oynamak. Sakatlıklar olmasaydı, değişiklik yapmayacaktık" dedi.

Süper Lig'i yakından takip ettiğini belirten tecrübeli hoca, "Yardımcılarımla birlikte Süper Lig'deki hiçbir maçı kaçırmadık. Emre Belözoğlu, Çağdaş Atan, Jorge Jesus, Ömer Erdoğan gibi teknik direktörlerle görüştük. Geleceğe doğru konuşmak gerekirse; 3 gün içinde 2 maçımız olacak. Kasım ayında yeni oyuncuları deneme imkanımız olacak. Güçlü rakiplere karşı oynayacağız. Birçok genç oyuncuyu da kadroya davet edip neler verebileceklerini göreceğiz." görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading