Yandex Metrica

Stefan Kuntz'tan imza törenine damga vuran espri: Sergen'i görünce kahkaha attım

Stefan Kuntz'tan imza törenine damga vuran espri: Sergen'i görünce kahkaha attım

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, Milli Takım'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Alman teknik adam eski takım arkadaşı Sergen Yalçın'ı saha kenarında gördüğünde kahkaha attığını ifade etti.

Spor

23.01.2024, 18:00

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan A Milli Futbol Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, "Alman teknik adam Stefan Kuntz ile birlikte modern, genç, taktiksel olarak en üst seviyede oynayacak bir yapıya geçmek istiyoruz.' düşüncelerini dile getirdi.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

KUNTZ'UN YARDIMCILARI BELLİ OLDU MU?

 Hamit Altıntop, Kuntz'un yardımcıları hakkında, "Hocamızın kendi tercih ettiği 2 yardımcısı olacak. Oyuncuları ve ülkemizi iyi tanıyan bir hocamızın ekipte olması öngörülüyor. Kısa sürede açıklayacağız." dedi.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

NİHAT ÖZDEMİR: HOCAMIZI YIPRATMAYALIM

''Şenol Güneş'e ne kadar tazminat ödendi?'' şeklinde soruya yanıt veren Nihat Özdemir, ''Bugün, Türk futbolu için yeni bir döneme başlıyoruz. Şenol Güneş'e katkıları için teşekkür ederim. Şenol Güneş dünya tecrübesi olan bir isim. Unutulmayacak hizmetleri oldu. A Milli Takımımız herkes için vazgeçilmez tutkudur. 20 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz ve bunu başarmak için çalışacağız. Dünya Kupası'na gidemezsek gerekli dersleri alacağız. Stefan Kuntz Almanya için bir kayıp, Türkiye için kazanç olacaktır. Yerli-yabancı meselesinin içine çekerek Stefan Kuntz'u yıpratmayalım. Anlaşmamız 3 yıllık olacak. Her kontratta olduğu gibi bu kontratta da tazminat maddesi mevcut. Biz bu maddeden dolayı memnunuz. Şenol Hoca ile vedalaştık. Sözleşmesinde yer alan ve hak ettiği tazminatın yarısından aşağı bir rakama anlaştık.'' dedi.

Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Haberi Görüntüle

YABANCI KURALI KONUSU

Yabancı kuralı konusuna değinen Özdemir, ''Biz gelecek sene ve onu takip eden sonraki seneden yabancı sayısını deklare ettik. Hatta 1 yıl da gecikmeli hayata geçirdik. Sevgili Hocamızla bu kararları elbette gözden geçireceğiz."Sergen Hocamız mesela ben alıştım bu kuralara sadece gelecek yıl da deklare edilen şekilde devam edecek mi onu bilmek istiyorum diyor. Evet gelecek yıl da 1 eksilerek, sahada 7 yabancıyla devam edecek kural." dedi.

Olympiakos-Fenerbahçe maçı hakemi kim? VAR hakemleri kimler? Olympiakos-Fenerbahçe maçı hakemi kim? VAR hakemleri kimler? Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ: TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİM

Beşiktaş'ta futbol oynadığı dönemde kullandığı bazı Türkçe terimleri kullandığını söyleyen Stefan Kuntz, "Kesinlikle Türkçe öğreneceğim. Burada teknik direktörlerle görüşeceğim. Olabildiğince çok fazla bilgi almaya çalışacağım. Bir işe başlarken temkinli başlamak daha doğru olur" dedi. Almanya'da da Türkiye'deki gibi baskılar olduğunu ekleyen Kuntz, "Almanya'da da Türkiye'deki baskı var ama buradaki gibi duygusal bakılmıyor. Neler olacağını, başıma neler gelebileceğini de tahmin edebiliyorum.İşin büyük kısmının bundan sonra başladığını biliyorum. Tüm gücümüzle Norveç maçına hazırlanıp tamamen futbola odaklanacağız" görüşlerini belirtti.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

''SERGEN'İ GÖRÜNCE KAHKAHA ATTIM''

''Burada olmak evime dönmek gibi oldu.'' diyen Kuntz, ''Türkiye'den erken ayrılarak hata yaptım. Beşiktaş’tan eski takım arkadaşım Sergen Yalçın’ı teknik direktör olarak ilk gördüğümde kahkaha attım. Teknik direktör olmasına, şampiyon olmasına saygı duyuyorum.Hamit beni ilk aradığında gurur duydum. Büyük bir mutluluk hissediyorum ama işin büyük kısmının da bundan sonra başladığını biliyorum. Tüm gücümüzü toparlayıp Norveç maçına hazırlanacağız. Burada olmak evime dönmek gibi oldu. Türkiye'den erken ayrılarak hata yaptım. Beşiktaş’tan eski takım arkadaşım Sergen Yalçın’ı teknik direktör olarak ilk gördüğümde kahkaha attım. Teknik direktör olmasına, şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Sergen'i kenarda gördüğüm zaman, Beşiktaş'ta oynadığı dönemdeki kilosunda olmadığını gördüm. Ben de öyleyim. En kısa sürede onunla görüşmek istiyorum. Bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Rıza Çalımbay beni hemen aradı. Sergen'e neden güldüğümü söyleyim. Sergen'in en üst değerlerinden birinin disiplin olduğunu duydum. Hayatımda oynadığım en iyi orta saha oyuncusu Sergen'di. Ama o zamanlar disiplin en önemli şey değildi onun için.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Fenerbahçeli taraftarların Avrupa maçı öncesi yönetimden bir isteği var! Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ'UN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ;

"U21 Takımı'nda benim asistanım, bilimsel konularda çok tecrübeliydi. O yaş grubu için uzmandı. Burada öyle bir şeye ihtiyacımız olmayacak. Onun yerine, anadili Türkçe olan bir antrenör tercih ederim."

"Ben burada başarılı bir teknik direktör olmak istemenin yanında aynı zamanda En Türk-Alman ya da En Alman-Türk olmak istiyorum."

"Milli Takım'ın Mart'taki performansı bana bu teklif geldiğinde almama neden olan şeylerden biriydi. Zira bu takımda büyük bir potansiyel olduğunu gördüm ve biliyordum. Takip ediyordum zaten takımı."

"Burada yapmak istediğimiz şey tüm Türkiye'nin gurur duyacağı bir takım inşa etmek. Bir teknik direktör olarak görevim oyuncuları kendi takımlarında takip etmek. Elimizdeki oyuncu havuzundan en iyi 19 oyuncuyu arayacağız hep."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading