Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stefan Kuntz Sergen Yalçın'dan özür diledi!

Stefan Kuntz Sergen Yalçın'dan özür diledi!

Son dakika haberleri... A Milli Futbol Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Sergen Yalçın hakkında kullandığı ifadelerden dolayı yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 18:04

Stefan Kuntz ve Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile birlikte ajans ve gazetelerin spor müdürleriyle Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi.

Gaztecilerin sorularını yanıtlayan Alman teknik adam, imza töreninde Sergen Yalçın hakkında kullandığı sözlere açıklık getirdi.

Arda Güler tarihe geçti! İspanyollar haberi manşetten verdi Haberi Görüntüle

KUNTZ: DALGA GEÇMEDİM 

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile kesinlikle dalga geçmediğini açıklayan Stefan Kuntz, "Kullandığım ifadeleler sadece gerçek düşüncenin kalpten söylenirken, saygı unsuru barındırırken şaka yollu tarifiydi. Bana 'Oynadığın en iyi orta saha oyuncusu kim?' diye sorsalar, her zaman 'Sergen' derim. Kalpten söylenen, içinde saygı da barındıran bu küçük espriden yanlış anlaşılma oluştuysa özür dilerim ama insanlarla çalışma yolumun anlaşılması açısından sizlere fikir verdiğini düşünüyorum. Araya küçük şeyler katmak tarzımdır. Sergen'le henüz görüşmedim. Dört maç geçtikten sonra hocaları ve kulüpleri ziyaret turlarımız başlayacak. Çünkü telefonla görüşme yapmaktan ziyade yüz yüze görüşme yapmanın sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bu küçük yanlış anlaşılmayı büyütmeye gerek yok" ifadelerini kullandı.

KUNTZ ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

A Milli Takımın eski hocası Şenol Güneş ile görüşmediğini dile getiren Kuntz, "Bütün verilere rağmen ön yargısız şekilde kendi yolumdan ilerlemek istiyorum. Oyuncuların maçlarını statta izliyorum, onlarla telefonda görüşüyorum. Kendi özgür fikirlerimizle yürümek istiyoruz. Kafamda oyun tarzını oluşturmuş durumdayım. Son haftalarda ne kadar süre aldıklarını bakacağız. Antrenmanı da buna göre uygulayacağız. Hiçbir oyuncunun burada sıkılmaya vakti olmayacak. Çünkü bizden çok sayıda done alacaklar. Dün detaylı programımız üzerinde çalıştık. Takım menajerimiz programı görünce endişeye kapıldı, çünkü program bol miktarda antrenman içeriyordu. Fiziksel performans antrenörümüz, tüm oyuncuların kulüplerindeki fiziksel performans antrenörleriyle temastaydı. Detaylı bir şekilde verileri oluşturdu, idman yoğunluklarını bu programa göre oluşturacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading