Yandex Metrica

Stefan Kuntz'dan oruç cevabı: Oyuncularımızın oruç tutmasını destekliyorum!

Stefan Kuntz'dan oruç cevabı: Oyuncularımızın oruç tutmasını destekliyorum!

Erivan'da 2-1 kazandığımız maçın sonrasında basın toplantısı düzenleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 Elemeleri'ne kazanarak başlamanın önemli olduğunu belirtti. Kuntz oruç sorusuna ise ''Oyuncularımızın oruç tutmalarını destekliyorum'' diye cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 20:37

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takım, Ermenistan'ı 2-1 mağlup ederek elemelere 3 puanla başladı. Türkiye'ye galibiyete getiren golleri Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz, mücadelenin ardından düzenlediği basın toplantısında galibiyeti ve 90 dakikayı değerlendirdi.

Maçı değerlendiren Stefan Kuntz,şu ifadeleri kullandı:

"Beklediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Gerçekçi olursak iyi oynadığımız ve kaybettiğimiz birçok maçım oldu. Bu maçta iyi oynayamadık. Tarihsel olarak bakarsanız da iyi oynamayıp kaybedilen maçlar çoktu. Kazanarak başladığımız için mutluyuz. Ben de kesinlikle memnun kalmadım. İlk 30 dakikada defans oyuncularımızın performansı düşüktü ve orta saha oyuncularımızı yeteri kadar oyuna sokamadılar. Bekleri oyuna soktuğumuzda da onların çok fazla opsyionu yoktu. Bu sefer de onlar katkı sağlayamadı. Bu yüzden üçlü defansı dörtlüye çevirdik ve Salih'i savunmanın önüne aldık. Bu da sahaya daha iyi yansıdı."

Enes Ünal'ın performansıyla ilgili de konuşan Kuntz, "Burada şu anda Enes'e odaklanmamalıyız. Enes'in oyun içerisindeki konsantrasyonunu ikinci golde gördük. Bunlar da bir oyuncu için önemli." dedi.

Hırvatistan maçının daha farklı bir olacağını söyleyen Kuntz, "Maça favori olarak girmeyeceğiz. Aynı zamanda taraftarımız arkamızda olacak. Böylelikle milli maçlarda o duygu da oyun içine geldiğinde performans farklı olabiliyor. O yüzden o maç farklı olacak." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5 sırayı tamin etti! Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5... Haberi Görüntüle

ORUÇ SORUSU

Alman teknik adam, oruçla ilgili sorulan soruya ise ''Eğer ben kadroyu belirlerken oruçlu olmaları niteliğinde karar verdiysem bunu nerden bilebiliyorsunuz? Doğru olan, A Milli Takım'daki çoğu oyuncu oruçluydu. Oyuncularımızın oruç tutmalarını destekliyorum. Performansa dayalı olarak kadromu seçiyorum.'' şeklinde cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading