Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stefan Kuntz'dan eleştirilere sosyal medyadan cevap: Yüzleşmeye hazırım!

Stefan Kuntz'dan eleştirilere sosyal medyadan cevap: Yüzleşmeye hazırım!

UEFA Uluslar Ligi'ndeki Lüksemburg beraberliği ve Faroe Adaları yenilgisi sonrası büyük tepki çeken A Milli Takımı Teknik Direktörü Kuntz, eleştirilere açık olduğunu belirterek "Yüzleşmeye hazırım" dedi.

Spor

23.01.2024, 22:13

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi'ndeki son iki maçında sırasıyla Lüksemburg ile berabere kalması ve Faroe Adaları'na yenilmesinin ardından teknik direktör Stefan Kuntz eleştiri oklarını hedefi haline gelmişti. İstifa baskısı altında kalan Alman çalıştırıcı Instagram hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Dursun Özbek olaylı derbiyi ve Ali Koç'un çıkışlarını yorumladı: Birbirimizi... Haberi Görüntüle

"MOTİVE EDİCİ BİR OLAY"

Kuntz, yaptığı açıklamada, Faroe Adaları karşısında yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Son oynadığımız karşılaşmanın ardından bana gönderdiğiniz destekleyici mesajlara ve yapıcı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye daima açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. Tabii ki böylesi bir yenilgi içimizi acıtıyor ancak bu yaşadığımızı, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

"ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI"

Ümit Milli Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçı stadyumda yardımcılarıyla b.irlikte takip eden Kuntz,  paylaşımının sonunda "Şimdi milli takımımızın başarısı için birlik olma zamanı" mesajını verdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading