Yandex Metrica

Stefan Kuntz'dan Crespo, Arda Güler ve Serdar Aziz açıklaması

Stefan Kuntz'dan Crespo, Arda Güler ve Serdar Aziz açıklaması

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Miguel Crespo'nun Türkiye Milli Takımı'nda oynayabilme ihtimalini yorumlarken Arda Güler ve Serdar Aziz'le ilgili yönetilen soruya cevap verdi.

Spor

18.02.2024, 21:24

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Türk Milli Takımı'ndan teklif gelse tabii ki mutlu olurdum.' açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

CRESPO AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili Tivibu Spor'a konuşan Alman teknik adam, "Zamanı gelirse Türk vatandaşı olursa bu konu hakkında bir düşünce sarf edebiliriz" dedi.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER SORUSUNA YANIT

Arda Güler'in Milli Takım kadrosuna çağrılması hakkında konuşan Kuntz, "Uluslar Ligi kadrolarında dikkat ettiğimiz konu, haziran ayında ve son kampta çok fazla oyuncu rotasyonunu yapmamaktı. Uluslar Ligi'ndeki hedefimize o oyuncularla ulaşmak istedik. Onun için çok fazla değişiklik yapmadık orada. Bizim oradaki baskı durumumuz ile hazırlık maçlarındaki baskı durumu çok farklı. Arda, Emirhan, Tayyip gibi oyuncuların bu ortamda biraz daha rahat etmeleri bu maçlarda biraz daha rahat olacaktır. Bizler için önemli olan, oradaki oyuncularla da mesela Jesus ile sürekli irtibat halindeyiz, bu oyuncuları her zaman takip ediyoruz. Gözlerimiz hep onun üzerindeydi." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

KADRO ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Kadro eleştirilerine yanıt veren Alman hoca, "Hedefimiz gençleri A Milli Takım’a entegre etmekti. Bazı taraftarların kendi oyuncularını sık görmek istemeleri normal. Ama benim göz önünde tutmam gereken oyuncuların performansları. Uluslar Ligi’ndeki baskı ile hazırlık maçlarındaki baskı farklı. Arda, Emirhan, Tayyip gibi oyuncular bu ortamda rahat edeceklerdir. Forvette eksik olduğumuz doğru. Bizlerin çözüm üretmesi gerekiyor. Cenk ile 2 sene önce tanıştık. Şu an oynaması ve skora etki etmesi milli takıma güzel yansıyacaktır."

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

SERDAR AZİZ İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi için düşüncesini aktaran Kuntz, şu ifadeleri kullandı; "Kadro belirlenirken bazı oyuncular var, Serdar Aziz gibi, o zaten bizimle bir kamp geçirdi. Ben onun neler yapabildiğini, ihtiyacımız olduğunda seve seve geleceğini bildiğimiz bir oyuncu. Diğer kamplarda sakatlık olabilir, performansı o zamana kadar böyle devam ederse farklı bir opsiyon olabilir. Şu an biz zaten deneme amaçlı bazı pozisyonları eklemek zorunda kaldık. Burada o nedenle bazı oyuncuları kadroya katamadık."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading