Yandex Metrica

Stefan Kuntz A Milli Takım'dan ayrılıyor! Yerine gelecek teknik direktör belli oldu

Stefan Kuntz A Milli Takım'dan ayrılıyor! Yerine gelecek teknik direktör belli oldu

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın İskoçya ve Çekya ile oynayacağı hazırlık maçlarının ardından Stefan Kuntz ile yollar ayırıp, Sergen Yalçın'ı göreve getireceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 20:01

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz için ayrılık çanları çalıyor.

16 Kasım'da İskoçya ve 19 Kasım'da Çekya ile hazırlık maçları yapacak olan Ay-Yıldızlıların Alman hocayla yolları ayıracağı iddia edildi.

Ajanspor'un haberine göre Kuntz'un yerine ise Sergen Yalçın'ın geleceği öne sürüldü.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Yalçın, şu an boşta bulunuyor.

Siyah-beyazlıları 2020-2021 sezonunda Süper Lig şampiyonu yapan 49 yaşındaki antrenör, sonraki sezonda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti.

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN TEKLİFLERİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde TV100 kanalında açıklamalar yapan Sergen Yalçın, kendisine gelen teklifleri ve A Milli Takım hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Ayrıldıktan sonra 4-5 tane teklif geldi bana. La Liga'dan falan değil, Katar falan oradan 1-2 teklif geldi. Türkiye'den de 1-2 teklif geldi. 3 büyük takımdan teklif gelmedi. Ayrıldıktan sonra 7-8 ay anca kendimi toparladım. Milli Takım'dan herhangi bir teklif almadım. Hiçbir görüşme yapmadım. Oranın bir teknik direktörü var. Oraya da bir teknik direktör alınmış, orada çalışan bir teknik direktör var. Bunların olması çok sağlıklı işler değil. Orası yürüyen bir yer. Onların da emeğine haksızlık etmeyelim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading