Yandex Metrica

Spor yazarı Ömer Üründül isyan etti! 2002 Dünya Kupası sonrası yaptığı itiraf ses getirdi

Spor yazarı Ömer Üründül isyan etti! 2002 Dünya Kupası sonrası yaptığı itiraf ses getirdi

Son dakika haberleri... Türk basının ünlü spor yazarlarından olan Ömer Üründül'ün yıllar sonra yaptığı itiraflar dikkat çekti.

Spor

24.03.2024, 23:12

Usta spor yazarı Ömer Üründül, SportBox youtube kanalına verdiği röportajda sitem etti.

Uzun yıllar futbol maçları yorumlayan ve yazan Üründül, TRT'de yorumculuk yaptığı yıllarda kıskanıldığını dile getirdi.

Türkiye'nin katıldığı son dünya kupasından örnek veren Ömer Üründül, "2002 Dünya Kupası'nda tek yorumcuydum. Biliyorsunuz orda büyük bir başarı geldi. Fakat medyada kıskanmalar başladı ve benim aleyime yazılar yazıldı. Bunun içinde kendi gazetem de var. TRT'de bu niye yorum yapıyor, yorum yapmayı bilmiyor vesaire. Ha o zaman şöyle de bir şey vardı,  o zaman sosyal medya olsa... Ben şu anda sosyal medyada fenomen durumundayım. O zaman öyle bir şey yok. Senin karşında olanlar, seni kıskanıyor. Böyle olunca Milliyet'den ayrıldım" ifadelerini kullanarak geçmişte haksızlıklara uğradını belirtti.

TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı hayatı ve biyografisi TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı... Haberi Görüntüle

ÖMER ÖRÜNDÜL: FELAKET BİR ŞEY

Kariyerinde birçok dev turnuvayı yerinden takip ettiğini söyleyen Ömer Üründül, "10 Dünya Kupası izledim, 10 Avrupa Şampiyonası, 4 de Olimpiyat. Hiçbir El Clasico'yu kaçırmadım, yerinde izledim. Kendi cebimden karşıladım, öyle başladım. Kolay mı bir dünya, buradan Meksika'ya gidip 5 yıldızlı otelde kalıyorsun 1 ay. Yani futbol tutkunluğuna bir servet harcamışımdır. Paran var da bunu harcayabiliyorsan, bunu sevdiğin şeylere harcayacaksın." dedi.

Kumar oynamadığını aktaran Üründül, "Ben kumar oynamam mesela, sevmem. Yani bu tip şeylerde, adam casinoda dünyanın parasını veriyor. Bana göre bu felaket bir şey. Ama benimki ben kendi keyfim için maddi durumum da uygunsa, onu yapıyorum. Bu çok normal" görüşlerini dile getirdi.



"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading