Yandex Metrica
SON DAKİKA
Şova hazır olun! Burak Yılmaz ve Stefan Kuntz'tan Norveç maçı öncesi tarihi çağrı

Şova hazır olun! Burak Yılmaz ve Stefan Kuntz'tan Norveç maçı öncesi tarihi çağrı

Son dakika haberleri... A Milli Futbol Takım'da Stefan Kuntz ve Burak Yılmaz yarınki Norveç maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Spor

23.01.2024, 18:05

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Stefan Kuntz ve takım kaptanı Burak Yılmaz, Norveç ile oynanacak 2022 Dünya Kupası Elemeleri grup maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yarın heyecanla maça çıkacağını belirten Kuntz, "Norveç maçıyla ilgili planımı oyuncularıma anlattım. 'Bu taktikte oynayabilir misiniz' diye sordum. Yeni bir sayfa açmak bu takımın insanlara neler yapabileceğimizi göstermek açısından fırsattır. İlk stres testimiz Norveç maçı. Kim kalede olacak, kim sahada olacak. Yedekteki oyuncu sahadakinden %1 bile daha önemsiz değil. Bu testi geçecek miyiz bakacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ve yurt dışında oyuncuları izlediğini aktaran Kuntz, "Türkiye'de ve yurt dışında birçok stadyumu ziyaret ettim, oyuncularımı izledim. Oyuncularımın güçlü ve zayıf yanlarını görmek için onlarla iletişim kurmam gerekiyor. Yaşlı ve genç oyuncular arasında bir denge kurmaya çalıştım. Bu karışımın başarı getireceğine inanıyorum" dedi.

Kendisi için en önemli olan gruptaki kalan 4 maç olduğunu söyleyen Alman teknik adam, "Şu anda Türk futbolunu değerlendirecek konumda görmüyorum kendimi. Bu 4 maçtan sonra Hamit Altıntop ile oturup bu konuda konuşacağız. Meslektaşlarımla görüşeceğim ve önümüze bakacağız" görüşlerini dile getirdi.

Avrupa'da heyecan katlanıyor! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi... Haberi Görüntüle

STEFAN KUNTZ: BASKI OLSUN ÜZERİMİZDE

Baskı hissediyor musun sorusunu da cevaplayan Stefan Kuntz, "1996'da finale çıkarken Berti Vogts'a hocam üzerimde çok baskı hissediyorum demiştim. O da bana baskı ne kadar büyük olursa kupa o kadar büyük olur demişti. Baskı olsun üzerimizde, baskı iyidir" değerlendirmesinde bulundu.

Deplasman yasağı cezası nedir? Fenerbahçe UEFA'dan ceza mı aldı? Deplasman... Haberi Görüntüle

BURAK YILMAZ: İNTERNETTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Takım arkadaşlarının çok genç olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Arkadaşlarımız çok genç ama aynı zamanda tecrübeliler de. Çok fazla desteğe ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum. Futbolda ağabeylik durumuna pek inanmıyorum. Takım üzerinde elbette baskı olur. Hocamız bizim üzerimizden bu baskıyı almaya çalışıyor. Takım olarak internetten uzak durmaya çalışıyoruz. Açıkcası takım üzerinde her zaman biraz baskı da olmal" ifadelerini belirtti.

Stefan Kuntz ile 3 gündür beraber olduklarını aktaran Yılmaz, "Saha içinde radikal değişiklikler yapması bu kısa sürede zor olacaktır ama küçük dokunuşlar yapacaktır. Yeni bir hocamız var. Bizlerin ona yardımcı olması gerekiyor. Yarın galibiyetten başka bir şey düşünmeyen bir milli takım sahada olacak. Maça konsantreyiz, yarını akşamı bekliyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading