Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Şota Arveladze: Acun inanamadı

Şota Arveladze: Acun inanamadı

Hull City'nin teknik direktörü Şota Arveladze, kulübün sahibi Acun Ilıcalı ile arasında geçen diyaloğu anlattı. Arvaledze attığı gole Acun Ilıcalı'nın inanamadığını belirtti.

Spor

23.01.2024, 19:10

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hull City'i aldıktan sonra takımın başına Trabzonspor efsanesi Şota Arveladze'yi getirdi. 

İçişleri Bakanlığı'ndan derbi açıklaması: Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili... Haberi Görüntüle

"ACUN 'VAR MISIN' DEDİ"

Tivibu Spor'a verdiği röportajda Championship temsilcisine gelmeyi çok istediğini ve Acun Ilıcalı ile nasıl anlaştığını anlatan Arveladze, "Birkaç tane teklif aldım. Ne kadar ciddi diye sordum. Acun da ciddi şekilde, 'Var mısın?' dedi, ben de 'Varım' dedim. Bir kere finans olarak çok büyük bir proje, inanılmaz rakamlar... İkincisi güven ve üçüncüsü ise inanma. Biz kesinlikle bu işi becereğimize inandık. İkna etmeye gerek kalmadı, ben de istiyordum İngiltere'de çalışmayı. Şimdi buradayız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten Büyükekşi'ye sürpriz... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI: YOK ARTIK

Sota Arveladze, eski takımı Rangers'ın veteranlar maçında attığı muhteşem golü ve atmosferi değerlendirdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, başkan Acun Ilıcalı ile arasında geçen diyaloğu anlattı. "Rangers her hafta 3 maç oynuyor. O maça da 45 bin taraftar geldi" diyen Arveladze, "Ben gol attım, normalde kimse sevinmiyordu. Bu kadar sesli, bu kadar enerji... Sanki ilk kez gol gördüler. O golü Acun'a attım. O da cevap yazdı, 'Ne oldu, kötü gol değil' diye. 20-30 sene önceki atılan gol olduğunu sandı. Golü neden attığımı düşündü. Ben de dedim ki, 'Bu golü dün attım, 50 yaşındayım', Acun da, 'Yok ya' dedi" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading