Yandex Metrica

Sosyal medya yıkıldı! Fenerbahçelilerin istediği hoca adayından olay açıklama

Sosyal medya yıkıldı! Fenerbahçelilerin istediği hoca adayından olay açıklama

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından Vitor Pereira ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe taraftarı Twitter'dan Yılmaz Vural'ın takımın başına geçmesi ise paylaşımlarda bulundu. Bunun üzerine deneyimli çalıştırıcı açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:31

UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ve ligde inişli çıkışlı grafik sergileyen Fenerbahçe'de beklenen son geldi ve Beşiktaş derbisinden sonra Vitor Pereira ile yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'de gözler yeni gelecek teknik direktöre çevrildi. Listede Löw, Bilic ve İsmail Kartal'ın adı var ancak sarı-lacivertli taraftarların gönlünde sürpriz bir isim yatıyor.

2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? 2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol... Haberi Görüntüle

TARAFTAR YILMAZ VURAL'I İSTİYOR

Fenerbahçe taraftarı ise Twitter'dan Yılmaz Vural'ın takımın başına geçmesi ise paylaşımlarda bulundu. Deyim yerindeyse sosyal medya yıkıldı.

Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Haberi Görüntüle

YILMAZ VURAL: HER ŞEYİN HAYIRLISI

Bunun üzerine deneyimli çalıştırıcı açıklama yaptı. Yılmaz Vural, "Yine trend topic olmuşum. Bana olan güveninize, sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Her şeyin hayırlısı." yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading