Yandex Metrica

Son dakika: Trabzonspor'a galibiyet yetmedi! Yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek

Son dakika: Trabzonspor'a galibiyet yetmedi! Yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek

Son dakika haberleri... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında sahasında Ferencvaros'u Bakasetas'ın golüyle 1-0 mağlup etti. Ancak gruptaki diğer maçta Monaco sahasında Kızılyıldız'ı 4-1'le geçince temsilcimiz bu turnuvaya veda ederek UEFA Konferans Ligi'ne kaldı.

Spor

23.01.2024, 20:01

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, sahasında Ferencvaros ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

TEK GOL BAKASETAS'TAN

Akyazı'da oynanan mücadeleyi Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Gruptaki tüm karşılaşmalarda skor üreten Yunan yıldız, Avrupa Ligi tarihinde bunu başaran ilk futbolcu olmayı başardı.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

GALİBİYET YETMEDİ

Trabzonspor, bu galibiyete rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura yükselemedi. Bordo-mavililerin mağlubiyetini ya da beraberliğini beklediği Monaco, sahasında Kızılyıldız'ı 4-1 mağlup etti ve Ferencvaros ile birlikte üst tura yükseldi. Monaco ve Ferencvaros, 10'ar puanla üst tura çıkarken, Trabzonspor, 9 puanla UEFA Konferans Ligi'ne gitti. Grupta 6 puanda kalan Kızılyıldız ise Avrupa defterini kapattı.

Grupta oluşan puan durumu:

Ferencvaros - 10
Monaco - 10
Trabzonspor - 9
Kızılyıldız - 6

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading