Yandex Metrica
SON DAKİKA
Son dakika: Süper Lig devinden Cengiz Ünder ve Nwakaeme bombası!

Son dakika: Süper Lig devinden Cengiz Ünder ve Nwakaeme bombası!

Son dakika haberleri... Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın transfer hedefinde iki yıldız var. Galatasaray Yönetimi, Nijeryalı yıldızın transferini bitirme noktasına getirdi. Sarı-Kırmızılılar, milli yıldızı ise satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışıyor.

Spor

23.01.2024, 19:41

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligde bir galibiyet ve bir mağlubiyet alarak kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken iki isim bitmek üzere.

Kadrosunu Mertens ve Lucas ile güçlendiren Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda iki isme yöneldi. Galatasaray, Trabzonspor'la yollarını ayıran Anthony Nwakaeme ve Marsliya'da mutsuz olan Cengiz Ünder için harekete geçti.

Cristiano Ronaldo yeni oyuncağıyla görüntülendi! Fiyatı duyanın ağzı açık kalıyor Haberi Görüntüle

NWAKAEME BİTMEK ÜZERE

Galatasaray Yönetimi, 33 yaşındaki Nijeryalı yıldızın transferini bitirme noktasına getirdi. Adı daha önce Başakşehir ve Fenerbahçe ile anılan Anthony Nwakaeme, Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kaç gözaltı oldu? Fenerbahçeli futbolculara soruşturma... Haberi Görüntüle

CENGİZ ÜNDER İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Sarı-Kırmızılıların hedefindeki diğer isim ise milli futbolcu Cengiz Ünder. İtalyan teknik adam Igor Tudor'un göreve gelmesiyle birlikte Marsilya'da mutsuz olduğu konuşulan Cengiz Ünder'in Fransız ekibinden ayrılması gündemde. Galatasaray, Cengiz Ünder'i satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading