Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Son dakika: Sörloth transferinde mutlu son! Yıldız golcü Süper Lig deviyle anlaştı

Son dakika: Sörloth transferinde mutlu son! Yıldız golcü Süper Lig deviyle anlaştı

Türkiye'de daha önce Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Süper Lig'e geri dönüyor. Norveçli golcü, Süper Lig deviyle anlaşmaya vardı ve kısa sürede içerisinde Türkiye'ye geliyor.

Spor

23.01.2024, 19:41

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken golcü arayışında olan sarı-lacivertli takım Sörloth'la büyük ölçüde anlaştı.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes -... Haberi Görüntüle

''SÖRLOTH FENERBAHÇE'YE GELMEK ÜZERE''

Fenerbahçe camiasına yakın olan gazeteci Ahmet Ercanlar, bugünkü programında yaptığı açıklamada ''Sörloth konusunda çok ciddi bir gelişme var. An itibari ile Fenerbahçe’ye Sörloth kiralık + satın alma opsiyonu ile çok yakın. Sörloth, 1 yıllık kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelmek üzere.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika: TFF, Süper Kupa'nın oynanacağı tarihi açıkladı Haberi Görüntüle

SÖRLOTH YİNE TERCİH EDİLMEDİ

Öte yandan İki haftası geride kalan Bundesliga'da henüz galibiyetle tanışamayan RB Leipzig'de Alexander Sörloth son oynanan ve 2-2 sona eren Köln maçına da yedek başladı. Dört oyuncu hakkını kullanan Domenico Tedesco'nun buna rağmen Alexander Sörloth'u sahaya sürmemesi dikkat çekti.

Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı! İngiliz basını transferi duyurdu Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, daha önce katıldığı bir programda Alexander Sörloth'u transfer etmek istediklerini ve Leipzig ile konuştuklarını belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading